onsdag 11. juli 2012

Guacamole

Jeg elsker Guacamole. Sunt, godt og enkelt å lage. Mos avocadoen med gaffel eller stavmixer, tilsett limesaft + salt og pepper. Godt å ha på f.eks bruschetta.(Det du ikke spiser opp av guacamolen må du legge i en lufttett boks og spise neste dag.) Jeg hadde Bruchetta-rester fra vi hadde gjester i går kveld, så dette ble en god og grønn frokost for meg i dag. Bruker du Guacamole??

PS! Få med deg salget på Madame A før det er slutt!!

7 kommentarer:

 1. Det er best ever <3 Et tips til deg: Legg steinen oppi skålen. Da bevarer den seg grønn og fin :)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset Silje! Har egentlig lest det før, men ikke prøvet det ut. Steinen er kastet nå, så jeg får se om jeg klarer å huske det til neste gang.Gøy hvis det faktisk virker.

  SvarSlett
 3. Det virker, helt genialt! Jeg legger alltid steinen inni om jeg ikke skal servere med det samme, men om du serverer med steinen så gjør heller ikke det noe :)

  SvarSlett
 4. Guacamole er knallgodt! Et must hvis vi har taco i hvert fall. Og gjerne veldig mye oftere også;) Jeg pleier å mose avocadoen, ta en liten dæsj rømme og litt tacoinspirert krydder oppi. Knall!
  Håper du har en flott kveld:)
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 5. Hei!
  Ja, bruker Guacamole innimellom:) det er utrolig godt, men bare jeg som spiser her så blir ikke så ofte!

  Klem Merete

  SvarSlett
 6. Ja, masse. Nydelig godt.

  Obs: Ny blogg, tidligere nummer15.

  klem

  SvarSlett
 7. Hei søte vennen :)

  Jeg elsker også guacamole :) Fargen er jo også bare så herlig :) Men nå er det altfor lenge siden jeg har spist det. Så nå fikk jeg kjempelyst på det ;)

  Ha en fin sommeruke :)
  Klem og kos Lisa :)

  SvarSlett