torsdag 12. januar 2012

Urte-plansjer

3 nye urteplansjer er lagt ut på Conzept shop HER. Som regel er slike plansjer/bilder litt kostbare, men nå har jeg laget en rimeligere variant (ikke like lysekte som de andre jeg lager) sånn at flere kan unne seg noen koselige urtekvaster på veggen. Det skaper så hyggelig stemning! Du får faktisk alle 3 plansjene for under 200 kr ( 177,- for å være nøyaktig). Ikke verst eller hva?? De er selvsagt flotte å ha i glass og ramme, men jeg synes de er enda flottere å bare henge opp akkurat sånn som de er med f.eks washi tape i forskjellige farger. De vil være i butikken bare en kort periode, så benytt sjansen nå mens salget er igang i butikken. Shop til you drop =)

PS! Det er fortsatt sjanse til å vinne lysestake fra Kähler! Meld deg på her.

7 kommentarer:

 1. Så masse flott du har i butikken din:-)
  Fine plansjer du lager:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempe stilige, og prisen var det heller ikke noe å si på klem

  SvarSlett
 3. Nydelige plansjer! Og kjempebra pris :o) Disse går nok fort unna :o) Betongveggen kjennes egentlig bare matt ut...hvis du skjønner ,o) Den gjør seg virkelig altså!! Har du planer med den? God helg!! Gode klemmer, Marianne

  SvarSlett
 4. FLOTTE plansjer og FIN pris:)
  Du er FLINKIS ♥

  SvarSlett
 5. Kjempefine! Du er god :)

  Lista strendene er fantastiske! Men det verste er at det er veldig få som benytter seg av de!! Tenk at jeg hadde to hele strender HELT for meg selv! Synes folk må bli flinkere til å benytte alt det fine man har i nærmiljøet :)

  En fin fredag, og god helg til deg :)

  SvarSlett
 6. Nydelige plansjer! Ser at mange bruker sånn tape til å henge opp ting med. Det er jo litt ekstra dekorativt og artige farger.
  Lurer på om den sitter godt og hvor du får kjøpt den?
  Ha en god helg! :)
  Klem Lisa

  SvarSlett