lørdag 21. august 2010

Sol, sand og vind i håret

FOR en deilig dag det har vært her i Mandal i dag. Det er på sånne dager jeg blir minnet om hvorfor vi ikke har flyttet tilbake til Oslo...Jeg er egentlig Oslojente og er nok egentlig temmelig urban. Jeg elsker å sitte på en kaffebar eller tusle i Bogstadveien og før jeg flyttet til Mandal visste jeg knapt forskjellen på kråke og skjære.(Ja, jeg skammer meg en smule over det...) Min kjære er fra Mandal og etter at vi hadde bodd i oslo i 8 år savnet han havet så mye at vi pakket og dro sørover, og her har vi blitt. I dag har vi nemlig vært på strandpromenade. Her har vi flere kilometer med strender, noen store og noen små, som ligger på rekke og rad. Jeg elsker å gå langs strandpromenaden og høre bølgebruset og kjenne vinden i håret. Det finnes nesten ingenting som er så avstressende og vakkert for sjel og sinn. Nå har vi bodd her i snart 11 år og nå ser jeg ikke bare forskjell på kråke og måke, nå HØRER jeg hvilken fugl som synger i trærne. Jepp, det er jeg ganske stolt av =) Jeg har oppdaget naturen og takker min skaper for dette kunstverket som omgir meg på alle kanter!! Den lille hunden vår Naomi elsker også denne turen. Her er det nemlig en hel del pinner og kongler som er midt i hennes interessefelt. Hun hopper og danser og koser seg og gjør turen vår om mulig enda mer lystig og lykkelig.

Etter denne intense sandleken blir det nesten en hel sandstrand i det lille fjeset også. Skjønningen vår =) O lykke, for en deilig dag!

26 kommentarer:

 1. Deilig dag du har hatt og mandal er en flott plass...har vært innom noen ganger med båt.
  Ha en flott kveld

  Klem Lappeline

  SvarSlett
 2. En herlig tur.
  Og hun er da bare så skjønn, den lille spretthoppen din.

  SvarSlett
 3. Åh så deilig !! Jeg skjønner veldig godt hva du mener !! Jeg elsker og være i naturen ( og er ikke så urban igrunn) Jeg syns det er medisin og gå tur i skogen elleer sykle til stranden og sitte på svaberget!:)

  Godt mannen din tok deg med på det!:)

  Kos deg videre!:)
  Nyydelig hund! Min svigermor har 3 av samme sorten:)

  SvarSlett
 4. Vi har også hatt en deilig sommerdag i Sandnes. Så godt å få litt mer av disse dagene før høsten setter inn :)
  Flotte bilder av deg og den skjønne hunden deres
  Ha en herlig lørdagskveld
  Klem Tonje

  SvarSlett
 5. For ein herleg dag:-)
  Måtte de få like fin helg!

  SvarSlett
 6. For en herlig sommerdag du har hatt.
  Og lille vovsen er kjempeskjønn.
  Nydelige bilder av dere begge.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 7. Vakre bilder, og en nydelig liten vovs :)

  SvarSlett
 8. Du lever i en egen verden sett med trønderøyne:D Dette ser jo ut som syden for oss, sol og sand og varme.....
  Nyt helga videre og klem fra meg;)

  SvarSlett
 9. Så herlige bilder! Jeg skjønner godt hva du mener. Bor jo selv i innlandet, men har ikke så lang vei til sjøen. Vi har båt og nyter jo livet i skjærgården i sommerhalvåret. Noe av det beste jeg vet er å rusle i strandkanten, men det er jo ikke så flotte strender her da, men til gjengjeld har vi jo en utrolig flott skjærgård. Håper du får nyte flere slike flotte dager!
  klem fra
  Mette
  P.S. Herlig hund du har!

  SvarSlett
 10. å, det hørtes fantastisk deilig ut!
  nydelige bilder og :)
  god helg!
  klem fra Barbro

  SvarSlett
 11. ja ser at dere har hatt en fin tur i dag:) så skjønn Naomi er da!!

  SvarSlett
 12. Åhhh -ser ut som en superskjønn dag!
  Nydelige bilder av flott dame og supersøt firbent :)

  Skjønner godt at du koser deg der. Ingenting er bedre enn salt sjøluft.. Flott hos oss også, men det er fjord og ferskvann. Savner lukten av saltvann som jeg er vant til fra nord..

  Håper morgendagen også bringer solskinn og flott dag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 13. God morgen:)

  Flotte bilder, av noe som så veldig herlig ut:)
  Deilig med sand og vann mellom tærne..:)

  Lysekronen er fra Chic Antique, prisen på den vil være 597;
  Ha en strålende flott søndag:)
  Klem fra Kari:)

  SvarSlett
 14. Hahaha...du skulle lånt mine hunder på sandstranden du,da skal jeg love deg hadde blitt sand både i ansikt og i grunnen overalt ellers også *lol* - litt snertnere den lille knerten din ja :)))
  Det beste for kropp og sjel er slike turer,og glade hunder som storkoser seg i det fri gjør turen bare enda bedre,og får frem msilet mang en gang ikke sant...dere er fooresten heldige som har så mange flotte strender:)))
  God søndag,fra en hunde-eier til en annen...nå nå jeg ut med mine tre så de får ulyste seg litt:))

  SvarSlett
 15. Oj nei da beklager jeg: ) syns den var prikk lik en dverg pincher , så feil kan man ta: ) hvor kommet denne ifra da? Og fra hvilke hunder stammer den ifra? Spennenda med nye raser!

  SvarSlett
 16. Nydelig! :-) Jeg elsker også havet, og som du sier, det er ingenting som roer ned som det! Vi er så heldige å ha sjøen 100m bak huset, så jeg går stadig ned dit, og bare sitter og nyter! :-) Ha en deilig sørlands-søndag! Klem

  SvarSlett
 17. Hei på deg.
  For et koselig og flott innlegg fra deg og ikke minst flotte bilder.
  En ting jeg er helt enig med deg i er at det er kjempefint i Mandal, skikkelig sommeridyll med sjøsanden og greier.

  Ha en fin fin Søndag.
  KLemmer til deg

  SvarSlett
 18. herlige dager,kos dere så masse:)

  SvarSlett
 19. Heisann, ser ut som både to og firbeinte har kost seg på stranden.. Dere er heldig e som har slike flotte strender i nærheten, jeg har vært der selv, og de er flotte...Nydelig liten vovs du hadde..klems

  SvarSlett
 20. Høres ut som en herlig dag! Jeg misunner virkelig dere som bor på sørlandet, synes det er så vakkert der! Hver gang jeg reiser derfra tenker jeg at HER kunne jeg gjerne bo. Så godt å høre hvordan dere nyter livet der og tar naturen inn <3 Nyt sommerdagene før høsten setter inn og ha en fin ny uke! Klem Gry ;)

  SvarSlett
 21. Hei på deg!
  Takk for koselig kommentar, gøy at du likte den lille brikken:)
  Og kjære vene så skjønn lille Naomi er:)) ser ut som hun koser seg på stranden.
  Ha ei flott ny uke!!

  SvarSlett
 22. Heisan ;o)
  Da vant du en mamelukk ;o)
  Send meg din adr på mail: grolinda160@yahoo.com
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 23. Hahahahaha....jada ;o) Det er helt sant ;o)
  Ha en god natt.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 24. høres ut som du og kjæresten har tatt et veldig godt valg. Slike somre som dere har der sør er jo bare helt herlig - hverdagslykke i tre måneder i strekk! :)
  takk for tips om denise Grunstein, forresten. Har googla og maila i øst og vest, men fortsatt ikke fått noe napp, hverken på hennes kontaktinfo eller på noen som kunne tenke seg å kvitte seg med Ikea-kuppet sitt! The search goes on! :) Rart med sånt man blir fanget av som man bare ikke greier å legge fra seg.

  Ha ei strålende uke
  vi blogges

  sommerklem fra
  Åpent hus

  SvarSlett
 25. Skjønner godt du ikke flytter tilbake ;) Ingen ting er som sørlandet ;) Vi har hytte der og jeg er så gla i plassen kunne gjerne flyttet dit ;)

  Så var det noen flotte bilder du har tatt :) Søt hund du har ;) Jeg har også ei lita dverg puddel jente ;) Ta gjerne en titt i bloggen min ;)

  Tusen takk også for de flotte varene som kom i posten min idag ;) Ble så fornøyd med både skilt og nøkkelring ;) Skal legge ut bildet av dette også etterhvert i bloggen min ;)


  Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 26. Heisann:) måtte bla et stykke i bloggen din for å oppdatere meg siden forrige besøk. Masse fint:) Herlige bilder og hunden ser ut som den trives ja...og kan jo forstå den;) Regn hos oss idag og det står i skikkelig kontrast til denne sommerfriske bloggposten. Savner sommeren allerede;)

  Ønsker deg en fin fin helg:)

  SvarSlett