lørdag 14. august 2010

Medisinflaske med porselens topp


Endelig begynner jeg så smått og legge ut de nostalgiske medisinflaskene jeg har fått tak i. Disse har jeg ventet på lenge, og de var jammen verdt å vente på, de er superflotte!! Har aldri sett maken til disse noe sted. Denne flasken har klart glass, nydelig fasong og har både porselenskork og rød plast kork. (Se bildene under) Porselenskorken gjør flasken veldig gammeldags og "ekte".


Selv bruker jeg den som duft-flakong og synes den er flott med litt tørket Lavendel oppi, og jeg har bare porselenskorken på. Noen dråper eterisk lavendelolje har jeg også dryppet oppi for å få mer Lavendel lukt, det kan man jo aldri få for mye av =) Flasken er ca 13,5 cm høy. Det er sikkert mange andre måter å bruke den på som jeg ikke har tenkt på, har du gode ideer må du gjerne tipse meg. Pris kr. 159,-9 kommentarer:

 1. Heisann :-))
  en kjapp liten hilsen fra meg som er på ferie i Skottland :-))
  Akkurat nå er vi i Callander, imorgen kjører vi til Invararay og blir der i 5 dager før vi flytter videre til Torthorwald ;-)
  Jepp...så lett å uttale så, hehe

  Klem, Frøydis

  SvarSlett
 2. Hei.Kjempe fin.Nydelig.Ha en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Stilig! Alt det stilige du finner.
  Ønsker deg en flott søndag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. så koseli at du vil være me på give awayen min :)
  Herli blogg du har, å nån nydeli medisinflaske!

  klæm Trine

  SvarSlett
 5. ser plutseli at du runda 50000 besøkende :)
  Gratulere :D

  SvarSlett
 6. Heisan du Flotte flasker.
  :) Susanne

  SvarSlett
 7. Vakre flasker.. Du finner utrolig mye fint...bra jeg har lås på lommeboka :D
  Du lurte på hvordan jeg lager disse fuglebadene. Jeg støper oppå blader fra hagen. Rabarbrablader bl.a. Det er veldig enkelt og noe alle får til. Jeg bruker også hønsenetting som armering inni støpen. Når støpen har tørket så er det bare å dra av bladet og da kommer det fine mønsteret frem.

  SvarSlett
 8. Hei.
  Takk for koselig hilsen til meg :)
  Ja, roser er nydelige! Min var dessverre ikke godt nok isolert for vinteren...Sto i en krukke. Og det ble bare en stygg kvist igjen av den. Så den er nok ferdig dessverre.
  Var fint at du fikk din "i live" igjen da :)
  Klem Anita

  SvarSlett
 9. Hei fra meg en sen søndags-kveld.....Kan tro jeg har kost meg denne helgen. Har snart 6 kjoler ferdig med aldeles herlig blonde, hi hi.
  Må ha mer da vet du.Kan du sende meg
  6 meter av den herlige blonden/mellomverket fra sist, samt 6 meter av de smale i pudder og i mocca.Så pakker du en medisinflaske og en bestemorduk også....hi,hi. Godt det er lønning snart. Stor klem

  SvarSlett