mandag 23. august 2010

Etiketter til skolebøkene

Trenger du etiketter til barnas skolebøker? Jeg er straks ferdig med to sett etiketter - et i romantisk stil og ett i røff stil. De blir lagt ut senere i dag hvis jeg rekker å bli ferdig, eller i morgen. Begge har selvsagt et vintage preg over seg, slik det må være her på Salige Lavendel =)
Ha en koselig dag så lenge, håper det er sol der hvor du er!
Og hjertelig velkommen til mine nye følgere!!

13 kommentarer:

 1. Kjempe fine!
  Ha en fin mandag,
  klem :O)

  SvarSlett
 2. Nydelige!!!
  Jeg venter i spenning og bestiller så snart de er lagt ut :)

  Her er nyyydelig vær idag..


  Klem fra Tove

  SvarSlett
 3. Nydelige!!!!!
  Ønsker deg en fin mandag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 4. De var bare kjempe-fine Ann Helen!:-)
  Ha en fin dag,
  klem Hege.

  SvarSlett
 5. Så utrolig fine! Er de ferdige når man bestiller dem eller kan du lage på bestilling? Har nok nemlig ingen av de fagene du skriver:)

  SvarSlett
 6. Vakre merkelapper! Jeg har ingen skolebøker å sette merkelapper på, men man kan vel bruke slike for pyntens del også :)
  F.eks matte på regnskapsboka som ligger i kjøkkenhylla og norsk på skribleriboka som ligger på det gamle skrivebordet. :) Ha en flott uke. Klem Merethe

  SvarSlett
 7. Superfine:) Om et par år vil eg bestille sånne..hihi! Då er jentene begynnt på skolen, tipper at gutten min ikkje har så lyst på slike:)

  Nydelige bilder frå stranden:) Og fiiine vovsen:)

  Klem Anita

  SvarSlett
 8. Hehe, skjønner det. Men det er jo lov å håpe=)

  SvarSlett
 9. Såå lekre?
  Tenk å kunne pynte skolebøkene med disse?

  SvarSlett
 10. Har akkurat funnet bloggen din og de herlige etikettene. Hadde tenkt å bestille fra deg. Ser nå at du holder til i Mandal, er det mulig å handle direkte hos deg der? Jeg holder til, deler av året, en halv times tid derfra.

  Skjønne etiketter!
  hilsen Olaug Brit

  SvarSlett
 11. Hei Olaug Brit! Så hyggelig at du fant bloggen min og at du liker den =) Man kan hente varene her hos meg hvis man vil det, så sparer man jo portoen. Og da kan man også se alle kortene "live" mens man er her om man vil. Men alle de andre varene står i esker på atelieet mitt siden jeg jo ikke har noen fysisk butikk,men om du likevel vil komme en tur er du hjertelig velkommen =) Bare send en mail så vi evt. kan avtale tid.

  SvarSlett
 12. Såå flotte de var!! Som alt annet du lager! Likte så godt skiltene du har øverst her, har du noe minsteantall man må kjøpe inn, tenkte i forhold til å selge dem i butikken min! Send meg gjerne en mail :-) Ha en fin dag! Klem-Mia

  SvarSlett