lørdag 7. august 2010

Kunst - stuntet


Da var kunst stuntet over! Det var glasskunstneren Lisbeth H. Hille som var initiativtageren til dette stuntet. Hun er en av dem som stilte ut sammen med meg i Paris i mai. Inspirert av kunstnermiljøet på Montmartre har hun gått og båret på en drøm om å få til et kunstner-marked her i mandal lenge, og nå fikk hun endelig gjort alvor av drømmen sin. Hun kaller det et stunt fordi det er første gangen det har vært noe sånt i Mandal. Her var både glasskunst, billedkunst, fotokunst, smykkekunst, støping og annet representert av et titalls kunstnere. Over ser dere teltet som Lisbeth H. Hille og jeg delte. Regner med at noen drar kjensel på Salige lavendel-kortene...Hvis noen lurer er jeg damen med solbriller og lyst hår som står utenfor teltet, bak de to barna =) Stuntet var vellykket og det var gøy å være med på!

Hadde forresten en herlig opplevelse mens vi stod der. Det kom en vakker dame kledd i hvite blonder, tyll og hatt og en heklet veske med en stor rosett på, hun hadde til og med hvite tynne hansker som hun hadde brukt i sitt eget bryllup...hun var som sakset ut av en svunnen tid!!
Ja, hun falt selvsagt pladask for kortene mine, og jeg synes det var en ære at de havnet i slike vintage hender =) Dere skulle sett henne - og ja, jeg skulle tatt bilde av henne!! Men har dere litt fantasi, kan dere sikkert se henne for dere. En ekstragavant opplevelse på en deilig solfyllt dag!

17 kommentarer:

 1. Så kjekt når slike stunt vert vellykka :-)

  God helg!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vellykket stunt! :) Artig med slik utstilling og marked. Skulle gjerne vært der å sett, liker sånt! :)

  SvarSlett
 3. Ååå så artig:) bra at stuntet var vellykka!!
  fantasien min tok meg med til den svunnen tid og den damen..:D

  SvarSlett
 4. Herligt! Skulle gjerne vært i Mandal.....Liker godt å rusle rundt i gå-gata der, spise lunsj hos "Egons" mens barna løper etter duene....Det begynner å bli noen år siden sist, desverre.
  Men hvem vet, det kan være kaptein Sabeltann og dyreparken skal besøkes igjen og da er Sjøsanden et deiligt sted å campere på. Kansje dere lager et slikt stunt igjen til neste år?

  SvarSlett
 5. Heisann!!
  høres ut som du har hatt det kjekt....og denne damen satte nok spissen på det hele :o)

  Ønsker deg en fin dag :o)

  SvarSlett
 6. Heisan ;o)
  Tusen takk for at du blir med på min utlodning! Da får du krysse fingre og ha lykke til. Bloggen din er så koselig :o) Trodde jeg var følger jeg, men må ha "mistet" deg da jeg måtte lage ny blogg. Fikk noe reklame-spam som ødela hele den gamle bloggen min. Ha en fortsatt god sommer og kos deg.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 7. Hei! Dette hørtes gøy ut!

  Tusen takk for din hilsen i vovse-innlegget mitt! Vet du, sp målet ditt traff spot on! Navn på vovsen er et hett tema her i huset for tiden! : ) Jeg får beskjed om å tenke meg godt om, og se for meg at store voksne mannen i huset også faktisk skal rope på henne uten å føle at manndommen hans blir krenket på det groveste! Hi hi! Tror ikke jeg skal gjengi mine navneforslag en gang, he he!

  SvarSlett
 8. Gratulerer med vel gjennomført, det hørtes veldig spennende og morsomt ut! Ønsker deg en fin ny uke ;) Takk for koselig hilsen hos meg <3 Klem fra Gry

  SvarSlett
 9. Hei !

  Tusen takk, føler meg beæret !Måtte jo le litt også . Skulle bare inn på siden din for å se på alle de bedårende tingene dine. Her kan lommeboken fort bli slunken .Klem og hilsen fra Hattedamen

  SvarSlett
 10. Hei kjære skjønne "Hattedame"! Koselig at du stakk innom her og la igjen en hilsen til meg. Ja, du lyste virkelig opp i teltet våres, og jeg var slett ikke den eneste som syntes det =)
  klem tilbake fra meg

  SvarSlett
 11. Skal ikke se bort fra at det blir en ferietur litt sørover neste sommer....Dere får passe på å legge stuntet til fellesferien!!!!

  SvarSlett
 12. Hei
  Nå er det lenge siden... sommeren er jo så travel og hektisk. Morsomt å titte inn til deg igjen. Morsomt med kunstnermarked, det skulle jeg gjerne besøkt.
  Du må fortsatt ha en fin uke.
  klem....Ellen

  SvarSlett
 13. Hei!

  Takk for hyggelig kommentar :) Veldig koselig med en liten hilsen! Flotte ting du viser her altså. Målebegrene var jo så søte!
  Så gøy med den tyll-kledde damen. Gøy at noen helt og holdent tørr gå med sin egen stil også!
  Ha en fin-fin mandag!

  Klem, Kristin

  SvarSlett
 14. Hei :) Får du inn fler av emalje-målekoppene?
  De var skjønne :) Eller vet du om andre forhandlere?
  Ha en fin dag!!

  mvh Bergfrua=)

  SvarSlett
 15. Hei igjen:)
  Takk for svar og hyggelig kommentar! Du får heller gi ein lyd om du får inn slike hjerter i oktober, og i tilfelle emaljekoppene skulle dukke opp igjen:)

  Ha ein fin sensommerkveld!!

  Klem Anita

  SvarSlett
 16. Hei igjen :)
  Har ikke snekret fuglehuset selv nei...Er kjøpt umalt, så jeg har bare malt og shabbet det litt :) Men det er jo fullt mulig å snekre et sånt selv :Dita
  Herlig kunstner-stunt!
  Klem An

  SvarSlett
 17. Oops! Bokstavene hoppet litt rundt omkring her!
  Skal jo være Anita :D

  SvarSlett