mandag 16. august 2010

Brun medisinflaskeBrun medisinflaske med glasslokk og nydelig fasong. Glasslokket har "frostet" glass i bunnen så den ser gammel og autentisk ut.(trykk på større bilde, så ser du detaljene bedre) Måler ca 9 cm i høyden. Etikettene følger ikke med, men jeg holder på å designe en hel kjøkkenserie med disse etikettene. De kommer for salg her hvert øyeblikk. Her har jeg satt på etiketter med "bakepulver" og "vanilje sukker" for jeg synes disse flaskene kunne passe godt til det. Ellers var de jo også ganske snertne å sette en blomst oppi =) Pris pr flaske kr. 69,- Kjøper du 2 stk. får du dem for kr. 120,-

6 kommentarer:

 1. Sånne er bare så stilige å ha altså.
  Selv så har jeg en gammel trekasse, liten en altså, full av eldgamle autentiske medisinflasker fra Valdres. Med de underligste ting på og de fleste er i fiiin stand. Lurer på hva slikt noe er verdt jeg altså.. Sikkert 20 flasker jeg har og de er bittesmå.

  SvarSlett
 2. Du skal få se bilder av herligheten bare jeg får tak i den. Den ligger nedpakket i kjelleren her, men burde helt klart hatt en hedersplass i stuen. Flaskene er forresten ca 2-5 cm høye,de fleste med kork-topp og orginale etiketter. Husker jeg satt i mange timer for å vaske disse med q-tips i sin tid.

  SvarSlett
 3. Kjempefine flasker.!
  Hadde du stand på skalldyrfestivalen??
  Sikkert mye folk der i helga når det var så kanon bra vær :)))

  SvarSlett
 4. Hej.
  vilka underbara flaskor...
  Har du etiketter till salu åxå?

  SvarSlett
 5. Så kjempelekre!!! Nydelige medisinflasker..

  Og blondekjolen.. Sukk... Min størrelse er nok i andre enden av skalaen ;)

  Masse spennende å se og lese hos deg etter nettløs hytteferie :)

  Nyt sensommer-dagene!

  Klem fra Tove

  SvarSlett