mandag 15. mars 2010

Presentasjon - Landstil

Presentasjonen av Salige Lavendels forhandlere fortsetter - i dag presenteres Landstil. De har butikk både på Tananger i Sola kommune og på Moi. Butikken på Moi har jeg vært i selv et par ganger når jeg har vært på reise, og jeg må jo bare si at det er en helt UNIK butikk! Det bugner av lekre ting bokstavelig talt fra gulv til tak. Herlig å komme inn i en butikk som ikke bare har akkurat det samme som alle andre har!! De har også en nettbutikk som du finner her. Det er masse inspirasjon å finne ved å bla i kategoriene på nettbutikken, bildene er lekre og ideene mange. Men jeg kan ikke garantere at du ikke vil falle for fristelsen til å kjøpe noe også... :) Her er en liten billedkavalkade av noe du kan finne i nettbutikken.

Jeg synes også jeg må nevne kategorien "Franske funn". Det er massevis av solide møbler som klesskap, lekre lintøysskap, skodder, gamle dører (som f.eks kan brukes til å lage et rått salongbord) røffe bord og benker og mye mer. Er du på jakt etter noe unikt og spesielt i den franske stilen, kan du like godt ta turen til Moi med en gang. Du finner nok noe her!

Takk også til dere alle for masse koselige kommentarer om bildet til Paris utstillingen! Dere må jo være verdens mest positive kritikere :)

17 kommentarer:

 1. Takk for tipsene,
  nettbutikker er helt topp!

  Ha en strålende mandag!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 2. de har bare sååå mye fint på nettbutikken. Kunne brukt en formue der;) hihi
  ønsker deg en fin mandag:)
  klem

  SvarSlett
 3. hm, dit må jeg nok titte innom da ja! Så flott side du har!! :O) ...og nydelig bilde til paris-utstilling!! Gleder meg til å titte mer på bloggen din.

  Håper du har en herlig kveld!

  SvarSlett
 4. Heisan
  Så koselig med nytt besøk i bloggen min :) Og da får jo jeg også anlednigen til å oppdage nye bloggere jeg også :)

  SvarSlett
 5. Så artig med så fine presentasjoner av forskjellige nettbutikker - gir meg lyst til å gå inn kikke med en gang!!!!
  Og så må jeg si det illusjonsbildet ditt var bare helt utrolig flott!
  Ha en nydelig dag!
  Klem fra Lunalu

  SvarSlett
 6. idag blogger jeg om mitt første kort fra Salige Lavendel. fikk det i posten av en veninne,- tror det må være det vakreste kort eg noesinne har fått...
  klem¨¨*

  SvarSlett
 7. Tusen takk for kommentaren hos meg noe som gjør meg glad!! Du har så flott blogg at jeg legger den til i blogglista mi!! God mandagskveld;))

  SvarSlett
 8. Tusen takk for kommentar i bloggen min!! Kjempekosli, så var jeg så heldig å oppdage denne flotte bloggen din!! Blir nok en følger til her;)
  P.s Ideen til knottene har jeg nok klekket selv!:)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Og for å vise veienn inn i din egen nydlige blogg! :)

  SvarSlett
 10. Her var det mye fint.

  Ønsker deg en fin kveld og uke.

  Klem fra Line

  SvarSlett
 11. Hei. Jeg er helt enig med deg, Landstil er virkelig verdt et besøk og bør prioiteres vist man har mulighet =) Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 12. Heihei:)
  Takk for koselige og varmende ord :)For en koselig blogg du har, her var mye forskjellig! Paris-bildet var kjempestilig, så rosen du har fått er velfortjent ;)
  Ha en fortsatt fin uke!
  Kari

  SvarSlett
 13. Kortene dine er helt nydelige! Og takk for tips om nettbutikk, det er så kjekt å kunne handle hjemmefra :)
  Klem T

  SvarSlett
 14. Så kjekt og så fint gjort av deg å presentera nettbutikkane du leverer til. Men er det slik at me ikkje kan handla direkte hjå deg lenger når du leverer til butikk?
  Nydelege kort du presenterar under her igjen! Huttetu... eg er så "hekta" på designa dine at eg kunne tenkt meg ALT du lagar...du har trefft meg rett i hjarta med stilen du har på alt.
  No gler eg meg VELDIG til du presenterar neste strykemerker,kjenner eg knapt kan venta... Og mamma pleide å sei at om eg berre yngste noko sterkt nok og lenge nok ville det meste gå i oppfyllelse - tjoho!Du høyrde ønsket mitt du!! Takk snille du:0)
  Ha ein fin-fin kveld vidare.

  SvarSlett
 15. Hei.Så mye fint.Har ikke ord.Ha en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil...♥♥

  SvarSlett
 16. hej ja her var det mye fint, så her tar eg turen inn om igjen. ha en fin fredagskveld klem fra mocca

  SvarSlett