torsdag 25. mars 2010

Akk og veJa, da har jeg klart og få plassert knapper under headeren. Kan hende de ikke er synlig når du leser dette, for jeg roter det til når jeg skal prøve å linke fra menyknappen til flere innlegg. Ett innlegg er lett å linke til, men jeg får ikke til å linke fra en knapp til FLERE innlegg. Hvis noen har gode råd her, er det VELDIG kjærkomment :) Jeg har altså laget om menyknappene til html i en gadget, så det er ikke bare å åpne et bilde og trykke på linke-knappen. Det er jo noen riktige tegn som skal settes inn på riktig sted.... den som bare visste!
Pynter mitt halvveis oppgitte innlegg med min lille Naomi igjen, denne gangen sammen med katte-kameraten Samson. Han er en bengal katt og er både vakker og snill!

5 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg har gjort det samme - har du sjekket ut www.moseplassen.com?

  SvarSlett
 2. Kategorier lager du ved legge inn 'etiketter' da du lager et nuyy innlegg. Åpne skjermbilde for å lage et nytt innlegg - der ser du at det står etiketter nede til høyre. Håper du forsto.

  Lykke til!

  SvarSlett
 3. Har sendt deg en mail igjen. Håper du forstår hva jeg prøver å si ;-)

  Marit

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde av en skjønn hund og en vakker katt. Synes det er så koselig med katte og hundebilder! Menyen din ble kjempefin! God helg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Hei er det Engelsk Toy Terrier du har? Jeg har to stk. De er så herlige. Akkurat nå har jeg 6 valper også. Så det er liv i heimen :o)

  SvarSlett