torsdag 25. mars 2010

JIPPI!

Da fikk jeg det til TIL SLUTT :) O`lykke! Egentlig var det kjempelett både å lage knappene og å få satt dem inn på riktig plass og å får laget link fra hver knapp til en side (eller ett innlegg). Og da mener jeg KJEMPElett. Så alle som kvier seg for dette - følg rådene på siden til Moseplassen, det funker! :)
Det jeg brukte timer på å slite med - var å få til å linke til alle innleggene som handler om det samme, f.eks blomsterkort.
Til andre som kanskje sliter med det samme : Det går altså ikke an å linke til mer enn EN side!
Løsningen er å lage etiketter til innleggene dine. Klikk på etikettordet under bloggposten din, og alle poster med samme etikett - f.eks blomsterkort - kommer fram. Kopier adressen som vises i adresselinjen øverst, og lim den inn i stedet for bildet av knappen du har laget i html. Når du da trykker på menyknappen med navnet "blomsterkort" vises alle innleggene du har merket med blomsterkort nedover på siden.
Moseplassen hadde forklart dette også så jeg i ettertid, men jeg forstod det ikke helt før leeeenge etterpå. Men nå skal alle knappene virke og jeg er såre fornøyd med dagens innsats. (Jeg er ikke ferdig med å merke alle innleggene enda da, men det kommer smått om senn...)
Ellemeller, nå kan du klappe for meg som du lovet :)))
Ha en strålende kveld videre - jeg kommer vel til å sitte her i kveld - stolt som en hane - og trykke på alle knappene mine...

4 kommentarer:

 1. Såå fint det ble.. Jeg har strevd med dette selv, og ga tilslutt opp! Ble så irritert da det ikke gikk med en gang;-) hihi* Men det er vel egentlig vært strevet, for det blir så oversiktelig og fint..!

  SvarSlett
 2. Sååå bra :)

  Er jo så mye lettere å finne kortene dine nå og slippe å bla laaangt ned igjennom :)!!

  Og flott design på knappene også, bombe hehe, du er råflink ;)

  SvarSlett
 3. Hehe, det er ikke lett å få med seg alle leddene i en sånn forklaring, men flott at du fikk det til til slutt!

  Gratulerer, og takk for pen omtale :D
  Dersom du har innspill til hvordan jeg kunne ha forklart det du strevde med bedre/tydeligere i teksten så kom gjerne med de!

  SvarSlett
 4. Å, så bra! Jeg driver med det her nå jeg og, men så deilig at det ligger en side der ute med gode tips. Det gjør det hele så mye enklere:)
  Takk for tipset!

  Klem fra meg

  SvarSlett