onsdag 10. mars 2010

Presentasjon : Hilde Heimdal Interiør & malerier

For tiden presenteres Salige Lavendels forhandlere i tur og orden. Hilde Heimdal Interiør er dagens butikk. Hun har både en fysisk butikk på Froland og også en nettbutikk som du finner her.

Bilder taler mer enn ord, så her er en liten billedkavalkade fra hennes nettbutikk. Jeg har inntrykk av at Hilde Heimdal er dronningen av wall-stickers og de fine hvite skiltene med tekster på. Synes jeg ser disse over alt i blogglandia:) Hun maler også egne bilder som hun selger. Den gammeldagse rammen nederst i midten har jeg selv, og må bare si at den er helt utrolig nydelig i virkeligheten. Det er en hærlig gammeldags patina på den som gjør at den ser ut som en ekte antikvitet. Min ramme brukes til poesi som jeg har skrevet ut på papir som også ser gammelt ut. Dette er en av mine yndlinger i heimen!! Det er også en kategori med loppis og antikk på nettbutikken. Der finner du bl.a kakeformen øverst til høyre. Lekker å henge på veggen!
Ellers finner man såper og franske aviser, blonder, strykemerker og kort. Tror hun venter en hel del varer som er på vei også. God tur til Hilde Heimdal Interiør, og hils fra meg :)
Ha en strålende dag!!!

8 kommentarer:

 1. Helt enig!
  Dette er en av mine favorittnettbutikker også!
  Utrolig mye fint der...
  Mitt neste ønske derfra er først og fremst en sjablong med Carpe Diem!

  Klem Beth`s småting...

  SvarSlett
 2. Den kan bli min nye favoritt. Skal kose meg der inne senere. Du lager nydelige kort! Imponert! Håper du får en strålende dag :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Hei...Flott presentasjon av Hilde =))) Du har litt av en jobb foran deg med å presentere butikker som selger dine produkter for jeg har sett de i mange nett butikker ;)) Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Hilde är jätteduktig! Och kul läsning för oss! Ha en fin dag! kram alexandra

  SvarSlett
 5. her var det flott, som å kome inn i ei ny verd :)

  klem!

  SvarSlett
 6. Det må være bare så gøy å få lagt ut de fine kortene dine for salg! Så inspirerende!! Hvis du titter innom bloggen min så er det noe til deg der, men viktig: ikke noe press fra min side. Ønsker deg og dine en fin kveld og en riktig god helg! Klem fra Jorunn

  SvarSlett
 7. Heisann! Takk for tips ang hunden. Har prøvd det meste, men til og med godbit hjelper ikke hvis han ikke får være med meg.. Men nå skal jeg smøre masse leverpostei og godbiter og ost og div inni en tørkerull så får vi satse på at det gjør susen:) Ikke rart du ikke hadde fått mail fra meg i ogmed at jeg ikke hadde klart å få med hele adressen din. Men det skal ligge en mail fra meg til deg i innboksen din nå. Ha en kjempe flott kveld!!! stor klem fra henriette

  SvarSlett
 8. vad många fina illustrationer du gör! roligt att du tittade in hos mig!

  SvarSlett