torsdag 25. mars 2010

Hvis det skjer rare ting her...


Hvis det skjer rare ting her på bloggen i dag, er det fordi jeg prøver å lage noen menyknapper under headeren. Jeg har fått til å lage knappene og få lagt dem ved siden av hverandre under headeren. Nå gjenstår og se om jeg klarer å linke til de riktige innleggene...Jeg må vel si jeg merker godt at det ikke er tekniske ting jeg er mest talentfull på!!! Så jeg vet ikke om jeg kommer i mål med dette. Men jeg skal nå gjøre et forsøk. Hvis det aldri kommer noen knapper under her, ja så vet dere at jeg ikke fikk det til. Jeg pynter innlegget med et bilde av min kjære lille hundevenn som ligger trofast og koser seg i sofaen mens matmor strever med det tekniske!

6 kommentarer:

 1. åååå sååå fint det blir håper du får det til da !! :o)

  SvarSlett
 2. Dette blir fint og oversiktlig! Den første knappen din virker, men ikkje dei andre... men du held kanskje på å sveittar med det no;)

  Lukke til!

  SvarSlett
 3. Eg heier på deg!! Dette klarer du heilt sikkert:)
  EG har ikkje tolmod med slikt og ropar på kjæresten med èin gong det er noko teknisk som må fiksas:) Får du det til so skal eg rope høgt hurra og skryte av deg til alle eg kjenner;)

  SvarSlett
 4. det ble kjempeflott- jeg vil nok si at du er riktig så flink.. jeg prøvde en gang men ga opp etter utallige mislykkete forsøk;-)

  Ha en flott torsdag :-) klemmer

  SvarSlett
 5. Jeg synes hunden var så søt der han titter fram!
  Flott!!

  SvarSlett
 6. Så fin headeren din er blitt:) Veldig greit med en slik oversikt.

  Så søt hunden din er! Er det en engelsk toy terrier?

  Klem Tina:)

  SvarSlett