torsdag 19. april 2012

Transfer oppdatering

Her kommer en liten oppdatering om transfer-produktet som jeg annonserte for litt siden.
(Du kan lese om det her.)
Det er så mange som stiller spørsmål om dette og som venter veldig på at det skal bli tilgjengelig.
Så snart jeg har alle varene jeg trenger (det kan ta 1 eller 2 uker), blir overføringspastaen og de første motivene lagt ut. Bare gled dere - for dette er GØY

Det finnes flere forskjellige overføringsteknikker, men de fleste av dem må stå og tørke over natten og man vet ikke helt hvordan resultatet blir før dagen etter. Sånt passer meg dårlig! Denne teknikken tar bokstavelig talt bare 3-4 minutter og så er forvandlingen ferdig! Det er nok mye av grunnen til at det er så gøy.

Potten ovenfor her er utrolig ruglete i teksturen, så jeg trodde egentlig ikke det skulle gå så bra, jeg tenkte at motivet ikke ville klare å bli overført i alle de dype porene. Men det ble ikke så aller verst. Er strålende fornøyd med både overføringspastaen  og filmen som motivene trykkes på.
Det var en liten oppdatering til dere som venter på dette, så vet dere at jeg fortsatt jobber med saken og ikke har glemt det vekk.

12 kommentarer:

 1. Oj så spennende dette høres ut, gleder meg til å se :)
  Klem Laila

  SvarSlett
 2. Neida, det er ikke det første, men første på en stund.. Ja, det ser veldig gøy ut og tipper alle blomsterpottene dine ser råstilige ut nå!

  SvarSlett
 3. Dette var så stilig!! Gleder meg! Kanskje jeg må ta en fornying av mine gamle blomsterpotter og...? Klem fra Anne-Eddie ;D Ha en flott dag! Sol her...! ;D

  SvarSlett
 4. Hei :) Du kan ha rett i at blomsterne i hagen min heter snøklokker, for de kom jo når snøen smeltet :) Takk for tilbakemelding :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Så fin den ble:) må lære meg dette, syntes det er så stilig!
  Tusen takk for koselig og inspirerende forslag du har lagt inn til meg:)
  Ha en god kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
 6. complimenti per questo lavoro molto ben riuscito buona giornata valeria del blog un truciolo

  SvarSlett
 7. Kjempespennende :)
  Liker møe:)

  Klem Gitte

  SvarSlett
 8. SV: Ja, er irriterende når forkjølelsen ikke vil forsvinne helt. Det gjorde godt med en lufte/trilletur i sola :) Blir nok noen innedager ekstra nå med en bihuleplage som dukket opp plutselig igår. Synd, når det er meldt fint vær mange dager fremover her. Men er bare å ta tiden til hjelp og nyte tiden med lillegutt :)

  SvarSlett
 9. Ser att dette er noe som passer meg mer og mer, og med min tålmodighet så er det jo ypperlig att det tar bare noen minutter å få trykket på plass.

  Følger med hver dag jeg, for dette er noe jeg ser frem til å få testet.

  Ønsker deg en god snart helg.

  Klem Tanja

  SvarSlett
 10. Dette er et fantastisk fristende produkt. Det skal jeg ha!! :)) Gøy at du legger ut mer info om det, jeg har selv lurt på litt av hvert. Har du gode dager der litt lenger sør? jeg håper det! Er ikke så flink til å kommentere for tiden jeg, er inni en dårlig sykdomsperiode med lite energi...beklager det, men jeg følger med. Må jo det, digger siden din og jeg syns du er sånn et skjønt menneske! God helg og god klem :))

  SvarSlett
 11. Det ble kjempe stilig. Ser ut til metoden du bruker fungerer flott ;)

  Titter innom for å ønske deg en fabelaktig helg ;)
  Klem fra Eline.

  SvarSlett
 12. Dette hørtes spennende ut :)

  SvarSlett