fredag 13. april 2012

Exceedingly popular

Copyright Madame A
Plansje med gamle korsetter, full av sjarm og skjønnhet spør du meg. Jeg har mange korsettbilder i samlingen min, men dette er de flotteste jeg har og nå er de samlet på en plansje. Likte så godt de sorte detaljene på dem og at de er så detaljert i streken.
Plansjen finner du på Madame A, HER.
Teksten under bildene er tatt vare på og er fra den originale antikke korsettkatalogen. På det ene kosettet står det at den er "exceedingly popular". Jeg falt pladask for uttrykket, så høflig gammeldags =)

Denne plansjen ropte på veggplass hos meg og skled så godt inn i sort / hvitt samlingen her på atelieet. 
Synes det er tøft og feminint på samme tid, det liker jeg!
Det ble ikke verdens beste kvalitet på bildet ser jeg, men det gir jo et inntrykk likevel...
Disse nye plansjene har blitt "exceedingly popular", de har en rimelig prislapp og gjør ganske mye ut av seg der de får henge eller stå.
11 kommentarer:

 1. Så fine,og heilt supert å Henge på veggen:)
  Ønsker deg ei fine helg:)

  SvarSlett
 2. Flotte bilder av korsetter men jammen er jeg glad for at jeg ikke må bruke slike korsetter. Men det skal sies at damene virkelig var flotte i sine vakre kjoler med korsetter Takk for tipset om buskbom i krukken. Jeg skal kjøpe meg en buskbom til og spraye den. For jeg hadde tre men alle i forskjellig størrelse.

  Ha en flott helg ;)

  SvarSlett
 3. Takk for koselig kommentar hos meg :) Ha en fortsatt fabelaktig fredag og herlig helg! Vi koser oss fortsatt i Miami :) Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei!
  Du har så utrolig masse flotte plansjer:) kjempe koselig å komme inn å se alt du legger ut og det gir masse inspirasjon:)
  Tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg!
  Ha en god fredags kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Flott plansje. Kan bare si meg enig i overstående blogger her. Er glad jeg ikke må presse min frodige kropp inn i en slik en!!
  Var det rart damene "dånte" hele tiden!!
  Herlig i allefall!! Klem fra Anne-Eddie ;D

  SvarSlett
 6. Så fina planscher!!
  Måste in och kika i butiken
  ha en fin helg!
  Kramar Kathrine

  SvarSlett
 7. Å....for en nydelig blogg,jeg dåner nesten:)
  Skal følge med videre.
  Tusen takk for koselig hilsen hos meg!

  God helg.
  Beste hilsen Camilla

  SvarSlett
 8. Jeg gir meg ende over for alt det vakre, flotte, tøffe, spesielle som produseres her, altså. Du er helt fantastisk. For en kreativitet og så mye nyskapende du kommer med! Herlig :) Veldig inspirerende syns jeg! For meg, som for tiden er noe "satt tilbake", er det godt å komme inn på slike blogger som denne og bare få drømme litt - om alle prosjekter jeg har planer om å sette i gang, all innredning etc...men det må bli med drømmene en stund til,tror jeg - men takk for alt du deler, takk for at du gir sånne som meg et pusterom fra hverdagen ved å komme inn hit og surfe rundt!
  Og igjen må jeg bare få takke deg for dine fine kommentarer. Det betyr så mye for meg alt det du gir respons på.. Og forresten, den beskrivelsen du hadde av meg - du skrev noe at du trodde jeg var "en sånn en"..vel, det stemmer nok det ;) God klem og god helg til skjønne deg

  SvarSlett
 9. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 10. Stilig og sjarmerende! :)

  SvarSlett