lørdag 1. oktober 2011

Flere franske etiketter

Flere etiketter til bruk på f.eks blikkbokser kommer snart i butikken (senere i dag eller på mandag). Fransk teks og slitt gammel look. Jeg bruker en boks med denne etiketten på til å samle småpenger i. Småpengene slenges gjerne rundt omkring, så det er ok å ha et samlested de kan puttes oppi istedet. Fikk ideen av Trollmor, takk for den =) Etikettene kommer både i ark med 2 stk. papiretiketter og også den andre varianten med kraftige vannfaste etikketter i lerret. Kommer inspirasjonsbilde også senere. Min kjære har stukket av med cameraet et par timer så jeg må vente til han kommer hjem. Får abstinens når jeg ikke har cameraet mitt...det er min forlengede arm og nesten en del av meg selv. Det gjelder forøvrig min kjære også, i enda større grad! (Måtte nesten få med det i tilfelle han leser bloggen, hihi.)

2 kommentarer:

 1. Elsker forandringene på bloggen din, helt nydelig altså:);) Skulle ønske jeg var flink i PS også...

  Fikk brev i posten igår, tuusen tusen takk:) De korta var enda finere i virkeligheten:) Blir et blogginnlegg snart, så følg med;) Må bare få rammet inn litt først:)

  Nyt helga med kamera og din kjære;)

  Klem Lise

  SvarSlett
 2. kult!!!!! sånne må jeg jo ha!!!!! :-) surfer fra mobil nå så jeg må vente litt da men sånne må jeg definitivt ha!!!! :-) og bloggen din har blitt kjempefin altså!!!!!!

  SvarSlett