torsdag 2. september 2010

Såpe etiketter - Kun 2 pakker igjenSåpe etiketter, 6 stk. i pakken. Det er også en etikett for oppvask-såpe. Alle etikettene har fransk tekst. Trykk på større bilde, så ser du flere detaljer. De er trykket med vannfast blekk på matt papir overflate, sånn som etikettene i kjøkken-serien. Jeg har fylt såpe i den brune medisinflasken med pipette (se øverste bilde) og har hatt etikett på i ca 3 uker nå. Den har altså stått ved vaskeservanten på badet og fått masse vann på seg daglig. Jeg har til og med holdt etiketten under rennende vann flere ganger for å teste hvor mye den tåler - og den tåler det =)
Leveres i matchende mappe. Pris kr. 89,-

12 kommentarer:

 1. Hei.Kjempe fine.Nydelig.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 2. Å disse var bare nydelige!!!
  Du er bare så flink, en
  insirasjon....
  Ønsker deg en herlig kveld
  Klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei på deg:0)
  Der var etikettane ferdige,ja... og akkurat så flotte som eg tenkte dei vart! Så då sender du meg ei flaske m/pipette (som avtalt) pluss eit sett med såpeetikettar?
  Då er det kanskje like greit å sei GOD NATT i staden for "ha ein fin kveld" :0)

  SvarSlett
 4. Oj så flotte etiketter! Du er utrolig flink ;o) De går nok unna tenker jeg!
  Ha en flott helg min venn.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 5. Heisann! Virkelig flotte Labels du lager...
  Ønsker meg gjerne 3 stk av kjøkkenserien din, og 1 av såpeserien. Vil du sende meg det?? Kommer det noe spesielt til jul?? Ønsker deg en flott helg, nyt det flotte høstværet:))
  Klem fra meg.

  SvarSlett
 6. Herligt! Send til den blondegale fruen en pakke med såpelabels, samt en med kjøkkenlabels. I pakken legger du også med et strykeark med franske stemninger(den øverste). Litt dårlig med blogging fra denne kanten for tiden....Har sittet og laget et tilbudsdokument til NAV, og da er det ikke mye tid til overs.....og nå ligger 40 meter blå velur på stuegulvet og venter på å bli klipt opp. Skal bare, skal bare feire en 7-årsbursdag i morgen puh. Ha en fortryllende helg!

  SvarSlett
 7. Hei
  Alle disse etikettene du lager, er nydelige! Jeg liker dem kjempegodt og skal huske på dem om jeg trenger slike. Lager du på bestilling også, hvis det er noe spesielt en er ute etter?
  Ønsker deg en fin dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 8. Så nydelige de var.
  Synes du er kjempeflink.
  Ønsker deg en flott helg.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 9. Hei! :-) For noen nydelige etiketter du har laget! :-) Ha en fin kveld og helg! Klem

  SvarSlett
 10. Wow, så nydelige. De som var i innlegget under her også!
  Du lager så utrolig mye fint altså! Nydelig

  Ha en fin helg
  klem Janne Merethe

  SvarSlett
 11. Hei hå!
  Eg vil gjerne ha disse to seriene eg;) Berre send meg ein mail med portopris og kontonr du;) Tror ikkje eg har det frå sist!

  Ha ein fin fredag:)

  Klem

  SvarSlett