tirsdag 7. september 2010

Lange frokoster

Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått vært så mye innom dere som jeg gjerne vil- takk for at dere likevel kommer innom meg og legger igjen så mange koselige kommentarer!!Det setter jeg pris på. Jeg har besøk av min kjære lillesøster og svoger, det er derfor det ikke har blitt så mye tid til blogging. De bor i utlandet til vanlig, så tiden vi har sammen med dem er veldig verdifull. Noe av det koseligste jeg vet når vi har besøk av familien er de lange frokostene. Det skulle man hatt hver dag hele livet...sånn som danskene har. Min far er dansk så jeg har opplevet lange danske frokoster hos farmor helt siden jeg var liten. Disse dagene nyter jeg lange frokoster med latter og gode samtaler. Min søster og svoger er mennesker som inspirerer meg, de har reist masse rundt i verden og snakker ikke om "ting" men om mennesker og kulturer og religioner. Jeg tror mye livskvalitet ligger i det å være glad i mennesker - ikke ting.
Nyt kvelden videre og takk for at du tittet innom =)

21 kommentarer:

 1. Er så enig...."Det vesentlige ved lykken er ikke rikdom og nytelse, men aktivitet, den frie utfoldelsen av evner, samt vennskap med gode mennesker".... Dette sitatet har jeg parkert på spisestuebordet mitt sammen med gamle familiebilder av "kunstnerfamilien"

  Ha en riktig god kveld og nyt dagene med søstern din. Klem

  SvarSlett
 2. ÅÅh det er kjempekoselig med lange frokoster ! Og enda hyggeligere er det når de er mange rundt bordet. Levende lys, kaffe og ferskt brød. Mmmm..

  Ha de så hyggelig med besøket ditt, ta vare på de fine øyeblikkene,

  God klem
  Aina

  Ps: Herlig bilde

  SvarSlett
 3. Så enig, så enig! Lange frokoster er herlig. Vi pleier å få til lange, gode frokoster sammen på lørdagene og søndagene. Det er herlig. Får jo ikke tid til frokoster sammen resten av uka dessverre.

  Kos deg med besøk!

  SvarSlett
 4. Åh, det er så sant som du sier det! Mennesker og opplevelsen av dialog er det som betyr mest ♥ Laaange frokoster er som balsam for sjelen og det du har dekket på bordet er alt jeg trenger! Elsker brie, egg og marmelade ;) Så hyggelig at du koser deg med besøk. Tusen takk for alle koselige hilsner hos meg ♥ Nattaklem

  SvarSlett
 5. So triveleg! Kos deg med familien og gode samtalar. :)

  SvarSlett
 6. Du har så rett, og det er viktig å minne hverandre på det innimellom :)

  SvarSlett
 7. Så koselig det høres ut!

  Nyt besøket og de lange gode samtalene. Det er verdifull inspirasjon :) Og ingenting er vel koseligere enn å tilbringe tid med de man er glad i og som man bryr seg om og trives med..
  Kos dokker masse :)

  Syrommet står litt stille, vi har også besøk frem til torsdag -fortrenger det inntil da og koser oss med foreldrene mine. Jentene synes det er veldig stas og har et unikt forhold til dem tross lange avstander :)

  Varm klem fra Tove

  SvarSlett
 8. Kos deg med søsters og svoger:))

  SvarSlett
 9. Høres ut som du nikoser deg med ditt besøk...

  og det skal du gjøre også.. bloggen tar du etterpå..

  nyt de deilige lange frokostene..

  klemmer =)

  SvarSlett
 10. Ja gode og lange frokoster må være en lykke på jord :) Syns også det er noe bestemmt koselig over slike frokoster. Og spesielt i godt lag :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Visst är det härligt att bara umgås, prata och ta dagen som den kommer. Härligt!
  Kram Pia

  SvarSlett
 12. Härligt att ha syskon att umgås med.
  Min syster/man var hos mej igår....jätteroligt.
  Relationer måste man vårda...
  Ha de!

  SvarSlett
 13. Så deilig med lange frokoster! Ja en skulle ta seg tid til det innimellom i alle fall ;o) Du er heldig som har en søster som er til inspirasjon og glede! Jeg har to søstre, men ser dem nesten aldri. Men jeg har Sylvia (hjemmebest) som jeg ser på som min søster. Vi har hengt sammen siden før vi kunne gå og er på samme alder ;o) Der får jeg betrodd meg, får råd og hun er en skikkelig inspirasjonsbombe ;o) Ha en fortsatt flott uke og kos deg masse med besøket ;o) Tusen takk for koselige ord hos meg ;o)
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 14. Ja, jeg husker godt lange frokoster, og særlig i julen, påskedagene og noen ganger i feriene..
  1. dag jul og 1. nyttårsdag har vi spesielt mye godt på bordet, og sitter og nyter i timesvis, gjerne også med en bitte liten akevitter til. På disse dagene smaker det virkelig deilig !

  Obs ! Jeg trodde det var en pytte liten dvergpincher du hadde i innslaget lenger ned, ikke så godt å se størrelsen når bare det nydelige hodet stikker fram. Min var en pytte liten dvergpincher. Prazsky Krysarik har jeg bare lest om og ikke sett i virkeligheten, men begge to er såkalte "rottehunder". Det finnes visst noen i Sverige også...

  Ha en fin kveld !

  Beste hilsen Lilleba på Rusk og Rask :)

  SvarSlett
 15. Mmmm laange frokoster er det beste som finnes ♥

  Nyt besøket, og ta bloggingen når du har tid:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 16. God skrevet!
  Lange frokoster er fantastisk:) mye som kan løses over en lang frokost:))
  Nyt dagene med besøket ditt,kos dere!
  Klem:))

  SvarSlett
 17. Ikke videre godt skrevet av meg..hihi:)
  Det skal selvsagt være godt skrevet:))
  På tide å ta kveld tror jeg...

  SvarSlett
 18. Veldig sant!

  Ønsker deg ei riktig god helg!

  Klem fra Hanne

  SvarSlett
 19. Så koselig med besøk og lange frokoster! Ønsker deg en riktig fin søndagskveld:)
  Kjersti

  SvarSlett
 20. Her var det mye vise og gode ord. Flott lesning og det å nyte en god frokost i helgene er bare himmelsk.
  Jeg er velsignet med en mann som vær helg steker rundstykker og koker egg til frokost, o lykke :)

  Ha en fin dag i din salige verden ;)

  SvarSlett