torsdag 16. februar 2012

Barnslig knappe-glede (og et lite hjertesukk)

Nye tags i dag - med barnslig knappeglede =) Flott linjert bakside sånn at du kan skrive noen ord der. "God bedring" tagsen trenger jeg  selv akkurat nå, for jeg har fått influensa for 2. gang. Ikke så veldig gøy!! Tagsene finner du her. Håper du likte den barnslige knappegleden min!

Hjertesukk :
Nå synes jeg det begynner å bli et problem med blogger som har "ordgodkjenning". I det siste har det vært DOBBEL ordbekreftelse, hvor det ene ordet er deformerte pixler som man nesten ikke skjønner plukket av. Det er slitsomt, og i dag gadd jeg ikke lenger å kommentere når jeg så at det var ord-godkjenning! Det er jo litt synd, for jeg legger alltid igjen en hilsen der jeg er innom. Det er flere enn meg som begynner å hoppe over blogger med ordbekreftelse...Hvis du har det på bloggen din og vil fjerne det, kan du følge den enkle demoen til Fabelaktig HER
Hva mener du om ordgodkjenning??

40 kommentarer:

 1. Å,so skjønne dei var!!!Herlege fargar:)
  Ønsker deg god bedring♥
  Klem frå Mette.

  SvarSlett
 2. Utrolig god ide!!!!! Ha en herlig fredag!

  Beate

  SvarSlett
 3. Åå, kjempe søte<3
  God bedring, infulensa er kjedelig...
  Ha en fin fin torsdag:)
  Klem

  SvarSlett
 4. ENIG ANG. ORDGJENKJENNELSENE, NESTEN UMULIG NOEN GANGER Å SE HVA SOM STÅR. JEG HAR IKKE DETTE HOS MEG, MEN NOEN FØLER VEL DE TRENGER DET DA. KUNNE HOLDT MED EN ORDBEKREFTELSE I ALLE FALL.
  OG DEN TYDELIG....

  HÅPER DET BLIR EN ENDRING I DETTE....TIL DET BEDRE. FOR ELLERS KAN MANGE GÅ LEI OG DROPPE HILSENER. TROR JEG.

  KLEM TOVE

  SvarSlett
 5. De var søte:) Enig at ordgodkjenning er travelt, jeg har fjernet det på min for lenge siden:)
  God bedring til deg,klem.

  SvarSlett
 6. Kjekt å slappe av innom deg som vanlig ;o) Og takk for at du tar opp dette med ordkjenning! Vurderte innlegg om det tidligere fordi at idag sku æ bruke litt tid rundt om på blogger, æ bare klikka mæ ut av de som hadde bekreftelse, for æ sleit skikkelig på den ene æ fikk til(til slutt) Sku bestille flybilletta her om dagen, traff en lik kjenning, nesten så æ bytta flyselskap.. Ha en fin dag, klem

  SvarSlett
 7. Knapper er så søtt=)

  Enig med den ord godkjennelse, utrolig irriterende, tar så mye ekstra tid. Spesielt for meg som har mobilt nett...

  SvarSlett
 8. Du har så mye fint - hvilken kreativitet. Jeg SKAL komme innom og bestille kort til mine likørflasker. Må bare komme litt ovenpå igjen - for her skjer det noe uforutsett absolutt hele tiden - for tiden. I tillegg ønsker jeg stråmønsterpapp i div. som jeg bare MÅ ha:-)

  Ønsker deg en fin torsdag!

  SvarSlett
 9. Takk for hyggelig kommentar. Vi har mange typer hortensia flere steder i hagen.

  Helt enig med ordbekreftelse. Det er noe herk. Jeg tror faktisk at mange av dem som har det ikke vet at de har det.

  SvarSlett
 10. Så nydelige tags!!
  Helt enig, ord kjenning er noe herk, så jeg kuttet det ut på min blogg. Orker nesten ikke å skrive kommentarer når dette står.
  Ønsker deg en fin kveld, klem Hanne

  SvarSlett
 11. Søte tags :o)

  Vet du - jeg satt akkurat å tenkte på å lage et innlegg om akkurat det med dobbel ordgodkjenning .. var begynt å bli så lei .. strever faktisk med å finne ut hva som står og er like forbauset hver gang jeg klarer det .. hihi .. begynner å få gamle øyne .. :o)

  Skjønner jo at noen vil ha det .. men nå når det har blitt dobbelt opp vet jeg ikke om jeg orker å legge igjen så mange spor. Fint å få litt fokus på dette - slik at de som ikke trenger det - kan fjerne det. Som regel blir man ikke spammet uten at man har latt bloggen stå "brakk" ei stund - eller har lastet inn ett eller annet med koblinger.

  Jaja .. god bedring til deg - klem!

  SvarSlett
 12. I og med at du har vært på besøk hos meg, så antar jeg at jeg ikke har ordregodkjenning? Det er litt vanskelig å vite på wordpress, for det er ingenting man stiller inn når det gjelder akkurat det. I og med at jeg har gått over fra blogspott og til ny blogg på wordpress, så opplever jeg at det er utrolig tungvint å legge igjen kommentarer. Blogspott har ikke tatt høyde for at folk fra wordpress skal legge igjen kommentarer, for jeg må legge inn navn, url-adressa, trykke bruke, for så å publisere. Og ofte så var det disse bokstavene i tillegg. Sukk. men det er noen blogger, som jeg ikke får lagt inn kommentarer på i det hele tatt. Interessant det du skriver over her, det med lasting av biler ol med mulige koblinger. Det er jo mange som bruker andre bloggeres bilder, kanskje det følger noe med på kjøpet? Jeg glemmer ikke den gang en mammablogger forklarte hvordan man skulle "låse" bildene sine, slik at andre ikke kunne kopiere dem. For meg som har Mac, så var det bare til å dra bildet inn i fotoboksen min. Dette forklarte jeg vedkommende, og fikk til svar at ikke alle hadde like mye peiling på data som meg. Haccere vil alltid være foran oss andre, og vi kan sikre oss både foran og bak, men vil de "inn", så kommer de seg "inn" uansett hvor mye vi sikrer oss. Men jeg merker meg at nå som det er så komplisert å legge igjen kommentarer, så blir det mindre og mindre....... hilsen Grethe

  SvarSlett
 13. Enig!! Var borte i en som hadde dobbel ordregodkjennelse, det andre ordet forsto jeg IKKE! Så da kunne jeg ikke kommentere heller.
  Stakkars deg da!! Her har jeg ennå ikke holdt senga, men er liksom ikke i helt i form.
  God bedring da. Håper det går snart over. Klem fra Anne-Eddie :)

  SvarSlett
 14. Hej,
  vad mycket fint det finns härinne hos dej. Nu har jag tassat runt i en hel timme;)
  Jag avskyr att få lov att skriva dubbla ord och försöka se vad det står i krumelurerna.
  Det gör att jag inte brukar kommentera.
  Ha det gott, ps, älskade de fina blomsterkorten.
  Kram ulla

  SvarSlett
 15. Så härliga:)
  ha en skön kväll
  kram
  sandra

  SvarSlett
 16. Takk for hyggelig hilsen hos meg:-) Er enig i det som skrives her om ordgodkjenning, veldig kompliserende og av og til dropper jeg også å kommentere pga det... Nydelige kort du viser, jeg må ta meg en titt i nettbutikken her:-)

  SvarSlett
 17. jeg kutter ut å skrive i de bloggene som har ordrebekreftelse, bare prakk!

  tusen takk for kos kommentar inne hos meg forresten, dere skal få beskjed sjø når hjemmet mitt kommer i den kulørte presse ;)

  go helg!

  SvarSlett
 18. Takk for koselig besøk hos meg!
  Koselig med litt barnslig glede i form av så vakre tags...og jeg er så enig med deg i at man gidder ikke kommentere hos blogger med ordbekreftelse...det tar altfor lang tid...og særlig nå som den er doblet!!
  Ha en fin-fin kveld.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 19. Knappar kan man göra mycket fint med.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Kram Frida

  SvarSlett
 20. Fine tags :-) Ordbekreftelse er unødvendig..

  SvarSlett
 21. Søte glade tags med knapper. Nesten litt vårstemning over de synes jeg.

  Ja nå har jeg tatt meg en bloggerunde og blir jo helt sprø av disse dobble ordbekreftelsene. Det holdt vel med ett ord?? Jeg måtte etterhvert gå over til ordbekreftelse da det dukket opp kommentarer på kinesisk og det var lite pent det som stod der. Men dobbelt? Oj det må jeg sjekke om jeg har. I tilfelle jeg har det uten å vite det. Da skal det vekk.

  Ha en flott fredag ;)

  SvarSlett
 22. Utrolig søte tags! Så flink du er. :)

  SvarSlett
 23. Takk for at du sa i fra om ordbekreftelse!
  Får vel prøve å fjerne den ;-)

  God helg til deg!

  Klem Elin

  SvarSlett
 24. Hmm, ja for nå har jeg prøvd å fjerne hele ordrebekreftelses feltet men det går ikke hos meg.( det lå allerede på "aldri" hos meg. Så det er slik for alle nå?
  Er det ingen mulighet til å få en endring på dette? Takk for svar som jeg har fått av deg ;)

  SvarSlett
 25. Tusen takk for svar. Nå har jeg prøvd i alle endre med å redigere lagre og endre innstillingene på nytt men det er ikke ut til at jeg får fjærnet dette. Skal høre med min IT annsvarlig (Mannen ;) ) om han kan klare å se problemet hos meg slik at jeg får det vekk. ;)

  SvarSlett
 26. for noen fantastisk fine farger!!!!!
  Ellers er jeg selvfølgelig enig med deg i dette med ordrebekreftelse..... jeg hopper også lett over det altså,

  SvarSlett
 27. Elsker elsker!!
  Disse skal jeg ta en nærmere titt på!

  Og forøvrig helt enig med deg om sak nr. 2.
  Ikke alltid man ser begge ordene ordentlig heller, så blir det feil flere ganger, ender med at man til slutt ikke gidder...

  Håper du får en fin fredag, her blir det The voice, god mat og soffa i kveld:)
  Klem

  SvarSlett
 28. Ordgodkjenning er en fin måte å redusere antall kommentarer på. Det er svært få blogger jeg gidder å legge igjen kommentar på som har dette. Så ja til kommentarfelt på samme side uten ordgodkjenning! Blir litt amper når kommentarfeltet åpner seg i et annet vindu også...

  Btw, jeg har konkurranse nå, sleng deg på!

  SvarSlett
 29. Huff så kjedelig at du har influensa, jeg håper at den forsvinner fort og at du snart er frisk igjen ;)

  Ja jeg håper også at han kan hjelpe meg slik at jeg blir kvitt kommentar modereringen. Jeg vil ikke ha den, rett og slett.

  En riktig god fredag med et ønske om god bedring ;)

  SvarSlett
 30. Hei, helt enig med denne ordre greia :) mange ganger gir jeg opp å prøve å tolke de forskjellige ordene som står der. og da ender med at jeg til slutt ikke gidder å kommentere,så absolutt enig med at dette trenger man ikke. Ønsker deg en flott flott helg :) Klem

  SvarSlett
 31. Jeg er skikkelig imot ordbekreftelse :) Takk for at du linker!

  Fineste fredagskvelden til deg,
  her det hjemmealene kos med Nala!
  klemklem

  SvarSlett
 32. Jeg har selv sjekka å legge inn kommentarer på innlegg i min blogg. Etter du skrev at det var ordrebekrefelse måtte jeg prøve. Men jeg får ikke det- skjønner ikke helt hva du mener. Testa med flere brukere og sjekka innstillingene...

  SvarSlett
 33. Så fine!

  Dei orda vert visst berre verre og verre - har fjerna frå min blogg..

  God helg!

  SvarSlett
 34. Jeg vil give dig ret. Mange gange vælger man fra at skrive en kommentar pga ordgenkending. Men i starten var jeg ikke klar over, at den var slået til på min blog. Jeg håber, den stadig er slået fra?!

  Smukke kort. Dejlige farver og skønne naive.

  Klem Birgitte

  SvarSlett
 35. Hej
  Tak for tjekket :-)

  Hav en dejlig aften <3

  SvarSlett
 36. Disse likte jeg :) De var så skjønne og inspirerende!

  SvarSlett
 37. Enig i at ordbekreftelsene er fryktelig irriterende. Ikke fullt så galt sånn som de var før, men nå er det jo helt umulig å se hva det står etter at det ble dobbel ordbekr.! Var veldig plaget av spamroboter en stund, så da måtte jeg gjeninnføre ordbekr.. Har fjernet den nå pga den doble ordbekr., så nå "koser" spamrobotene seg atter en gang i kommentarfeltet mitt desverre.....men heller det, en å gå glipp av alle koselige hilsener som folk legger igjen :)

  SvarSlett
 38. Enig, fjernet nylig min også :)

  SvarSlett
 39. Jeg har også tenkt på å fjerne min...plagsomt, for ofte skriver jeg feil og så må jeg begynne på nytt!! Fine tags med fine knapper:-)

  SvarSlett