mandag 10. desember 2012

Test av såpe

Har du prøvet noe fra den nye serien til Nille? Jeg ble plukket ut som testblogger av Lavendel såpen, den du ser helt til høyre på bildet. Nå er den prøvet i godt og vel 14 dager, og jeg liker den! Her sammenligner jeg med andre flytende såper som jeg finner i dagligvarebutikkene. (Man kan ikke sammenligne med naturlig olivensåpe som jeg vanligvis bruker, det blir noe annet.) Liker godt designet på flasken og det er lekkert at såpen er transparent også. Designet er et stort pluss. Jeg blir fort vintertørr på hendene, og merker faktisk forskjell på denne såpen og de vanlige merkene som finnes i dagligvarebutikkene. Eneste minuset her er at den ikke lukter Lavendel...det var litt skuffende når det står "Fresh Lavender" utenpå. Men når det er sagt, lukter den likevel godt - den lukter blomster, men altså ikke noe jeg vil forbinde med Lavendel. Kommer definitivt til å velge denne såpen flere ganger.

Det er sikkert noen andre som er valgt ut til å blogge om håndkremen (helt til venstre på bildet) men jeg vil bare si at den er overraskende god! Får deilige myke hender og den trekker fort inn i huden. Lukter passelig sterkt av noe som minner om te. Kan gjerne anbefale den også!!

Gøy med nye produkter som ikke koster så mye, men som faktisk er gode =)

10 kommentarer:

 1. Jeg har gått forbi denne såpen men aldri prøvd den. Siden vi har ekstra fokus på håndhygiene hos oss (A har en immunsviktsykdom) så bruker jeg såpe som ikke har så mye parfyme og som er mild mot hendene. Spesielt på denne tiden av året. Men til våren og sommeren kan denne være et godt alternativ som jeg gjerne prøver:)

  Ha en fin kveld kjære du,
  her kom snøen i helga og selv om det bare er et tynt lag så ble alt med en gang litt lysere. Deilig:)
  God klem
  Hanne:)

  SvarSlett
 2. Så gøy at du får prøve ut nye produkter:)
  Enig med deg, designet er pent det...., men synd hvis lukten av Lavendel uteblir!
  Men kan være at jeg prøver meg på denne:)
  Ha en herlig kveld fortsatt:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Så artig at du får prøve ut v:) og takk til deg for tipset !

  Ønsker deg en fin førjulstid

  Klem Monica

  SvarSlett
 4. Så spennende!! Skal absolutt sjekke ut dette neste gang jeg er på Nille :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips,disse skal
  prøves ut,hendene mine er
  knusktørre på denne tiden,
  selv om jeg drikker mye vann.
  Ønsker deg en flott førjulstid.
  Klemmer.

  SvarSlett
 6. Har sett denne såpen, men ikke prøvd den selv..ennå;)
  Spennede å prøve ut nye ting,så kanskje jeg prøver denne neste gang.
  Blir gjerne veldig tørr på hendene på denne tiden, med kulde ute og varme inne...

  Ønsker deg ei flott uke videre!

  SvarSlett
 7. spennede.:)) jeg syntes lavendelsåpe (de jeg har forsøkt til nå) blir for stram i lukten...men elsker jo den ekte duften av blomstene.:)

  ha fine førjulsdager.:)

  SvarSlett
 8. Så gøy at du har fått være med og teste disse da! Og gøy å høre om resultatet! Jeg har nemlig sett disse, men enda ikke kjøpt - men altså vurdert. Nå skal det vurderes desto sterkere :)
  Håper du har gode dager - og nyter de fine klare dagene vi har nå. Mange klemmer :)

  SvarSlett
 9. Så artig det var da! Disse har jeg aldri har prøvd, man går liksom bare alltid forbi disse produktene. Men denne såpa skal jeg jammen prøve. Takk for tipset! :-)

  SvarSlett
 10. Takk for tips ;o)Flere i familien har prøvd håndkremem og er veldig fornøyd. Bruker ikke slikt selv, så der er jeg nok helt på bærtur.. Men såpetips faller alltid i smak! Vi har et gjestedo i gangen der det er stort forbruk av såper, bruker billig sort fra Europris med eple lukt.. den enste såpen vi totalforbyr her i huset er Lano. Alle får utslett og tørre hender.
  Ha ei fortsatt fin adventstid, klem

  SvarSlett