onsdag 20. april 2011

Er du glad i KAFFE?

Du har kanskje sett Cacao koppen som ble lagt ut for noen dager siden, her kommer Kaffe koppen med teksten " I love my coffee". Jeg er så uheldig at jeg elsker kaffe men mister nattesøvnen om jeg drikker det. Jeg drikker det av og til likevel...og når jeg ikke drikker det nyter jeg likevel duften av ferske kaffebønner som puttes i kvernen av min kjære. Duften fyller hele kjøkkenet og skaper en "nå er det pause fra ALT og det skal nytes" stemning. Elsker denne kaffeduftstemningen! Det skal innrømmes at duften mangler på dette kortet, men kaffestemningen får du! =) Pris kr. 45,-
Liker du kaffe??

Serie : With love from heart

Postkort med motiver jeg fant da jeg var i Paris i mai. Får reiselyst bare jeg tenker på disse enorme markedene - gate opp og gate ned med rusne nøkler, kaffesekker, sølvtøy, store vakre divaner og glass skap, metallkasser med gamle veldreide flasker oppi, franske skilt...sukk, jeg vil tilbake!! Disse kortene gir meg minner ja. Ved bestilling skriver du hvilke kort du vil ha ved å bruke bokstaven A,B eller C som er skrevet under kortet. Trykk på større bilde for å se detaljer.
Alle kortene har teksten "With love from heart". Pris kr. 43,-

søndag 17. april 2011

En kopp cacao


Cacao kort formet som en kopp =) Synes det passet godt å henge opp på snoren min innimellom blomsterkortene. Kortet måler 15,4 cm i bredden (med hanken) og 13,8 cm i høyden. Koppen er opprinnelig fra en gammel cacao reklame fra tidlig på 1900 tallet. Jeg synes koppen er utrolig sjarmerende. Pris kr. 45,-

lørdag 16. april 2011

Klistremerker - blomster serie

Ark med store klistremerker som er tilpasset små blikkbokser. Kan selvsagt brukes på andre bokser, glass eller krukker også. Merkene matcher blomsterserien med kort som du finner HER og blomster-plansjen som du finner HER. Pris kr. 69,-

fredag 15. april 2011

VINNEREN er...

Da er vinneren av giveawayen trukket =) Siden abonnementslisten jeg trakk fra består av bare mailadresser og ikke navn, kan jeg jo ikke skrive her hvem vinneren ble. Ikke alle vil ha mailadressen sin offentlig. Men jeg har mailet vinneren, så sjekk mailen din om det ble deg! Jeg venter på mail tilbake med navn og adresse så jeg kan få sendt premien avgårde til deg =)
Hvis vinneren har en blogg, opplyser jeg navnet på den her så snart jeg vet det. Og var det ikke du som vant denne gangen, så kommer det snart en giveaway til!

Oppdatering :
Her er vinneren =) Ta en titt på den koselige bloggen hvis du vil:
www.nostalgiasverden.blogspot.com

STOR sommerlig blomsterserie!



Denne friske blomsterserien består av 10 forskjellige kort. Det latinske familienavnet på blomsten er skrevet på med tøff skrift som minner om skriften fra en gammel skrivemaskin.
Elsker denne skriften!! Mulighetene er mange med disse kortene - selvsagt kan de sendes til en du er glad i =) men man kan også lime flere kort ved siden av hverandre opp på et kraftig papir og ramme det inn. Blir et herlig bilde av det! Selv har jeg hengt opp noen ved siden av hverandre på en snor og det føltes nesten som å få en blomsterbukett i huset, det frisket opp og gjorde meg glad. Jeg blir alltid glad av blomster. Kortene måler hele 19cm x 11,4cm.
Pris kr. 43,- pr. stk

Baksiden ser slik ut, med en shabby søm på den ene siden:

onsdag 13. april 2011

Solskinn og fuglesang


Finnes det noe skjønnere enn å våkne opp til soskinn og fuglesang?? Håper det er sol der hvor du er også.
Jeg har fått beskjed om at det ikke kommer noen mail til dere som abonnerer på bloggen her. Jeg prøver å finne ut av hvorfor...Fant ut at 14 stykker har skrevet seg opp på listen men ikke bekreftet abonnementet. Etter at man har skrevet seg opp kommer det en mail hvor du må bekrefte at du vil abonnere på innleggene. Hvis du ikke bekrefter det, blir du ikke oppført på listen og da blir du ikke telt med når jeg skal trekke giveawayen heller. Så sjekk om du har bekreftet abonnementet. Så får jeg se om jeg finner ut av hva som er problemet med de andre som heller ikke får mail. Hvis du er en abonnent kan du gjerne si om du fikk mail om dette innlegget eller ikke, takk for hjelpen =) Synes stadig det er noe trøbbel i den digitale verden...eller så er det bare jeg som ikke forstår meg på det. Sukk... NYT dagen i allefall og takk for at du titter innom!!

tirsdag 12. april 2011

Store spoler med label







Store spoler med "Clarks spool cotton" label på. Spolene er 11,8 cm høye og 4,8 cm i diameter.
Leveres i gavepakke med 1 spole og bak-ark som matcher labelen. Se bildet rett ovenfor. En koselig gave til deg selv eller en venninne du setter pris på! Disse spolene er knallfine å surre vanlig hyssing på eller bare legge spolen som den er på et lysfat eller på en hylle. Pris kr. 89,-

mandag 11. april 2011

Antikke treklyper

Jeg har vært på utkikk etter antikke treklyper og fant endelig en atikkhandler som har noen av dem.
De er bare flotte, ekte og værbitte! Er det flere som vil ha et sett? Det er 5 klyper i en bundt og den koster kr. 75,- Jeg kommer til å bestille så snart som mulig så ikke de blir snappet foran nesa på meg, så hvis du vil ha noen, må du si ifra raskt. Kommer til å bestille noen ekstra uansett, men regner med at de forsvinner fort. Det er flere enn meg som har vært på leting etter disse. Mail meg eller bare skriv det i kommentarfeltet =)

onsdag 6. april 2011

GIVEAWAY


Jeg har fått en ny funksjon på bloggen her, og har lovet en giveaway i forbindelse med den!
Som du kanskje ser, er det en liten rubrikk øverst til høyre på bloggen. Skriver du inn mailadressen din i det hvite feltet, får du en mail hver gang det er et nytt innlegg på bloggen min. Jeg vil trekke en vinner den 15.april blandt dere som "abonnerer" på bloggen.
Du kan selvsagt når som helst slutte å abonnere hvis du ikke vil være med på listen mer, og du kan hoppe på igjen senere. De som er på listen vil regelmessig få noen fordeler og spesielle tilbud så det lønner seg å bli med! Denne månedens premie og tilbud kommer her:

Premien er 2 ark med klistremerker som er designet for å passe til små blikkbokser. Så slår jeg et slag for gjenbruk med det samme =)) Bilder av de to arkene kan du se i innlegget rett under dette (og inspirasjonsbilde øverst i dette innlegget).
Tilbud 1: Alle som er med på listen får ut denne uken 25 % rabatt på strykemerker.
Tilbud 2: Alle som er med på listen får dessuten 1 postkort gratis med bestillinger ut hele April måned.

Takk for at du tar deg tid til å besøke meg her og for at du legger igjen en hilsen, det settes stor pris på! Nyt kvelden og livet =)

Gjenbruk av blikkbokser



Gjenbruk er bra!! Her kommer noen store klistremerker som er tilpasset vanlige små blikkbokser. De fleste av oss bruker litt boksemat av og til, og boksene er supertøffe å bruke til både bestikk, tesiler, små planter, penner og blyanter, knapper og andre ting. Det er selvsagt grenser for hvor flott det blir i interiøret når det står "bønner fra Euroshopper" på etiketten, men det er ikke vanskelig å gjøre noe med =) Fjern den gamle etiketten, klipp ut en etikett fra klippearket og klistre den på. Klisteret er ikke så sterkt at det er farlig om du får den skjevt på, bare dra den forsiktig av og sikt en gang til. Det er lurt å begynne med midten av etiketten og så stryke den inntil fra midten og ut til sidene, på denne måten er det også enkelt å få plassert den rett. Her kommer de to første arkene i blikkboks-serien - og et lite fransk kurs... Coutellerie betyr bestikk, Stylos betyr penner og crayons betyr blyanter. Boutons betyr knapper og Passoires a the betyr tesiler.



Klistremerkene kan selvfølgelig også brukes på store blikkbokser og andre glass eller krukker man vil style opp. Pris pr. ark kr. 69,-

mandag 4. april 2011

Blomster plansje

Plansje/kunsttrykk med nydelige blomster og en tekst jeg er veldig glad i : " Little by little, day by day - friends and flowers grow that way". Plansjen gir en deilig sommerstemning og har nok samlet noen av de blomstene som mange av oss har som favoritter. Trykket på kraftig lerret og har 75 års lysekthet. Trykk på bildet for å se detaljene bedre! Måler ca 42cm x 29,5 cm. Leveres med eller uten maljer til oppheng. Det kommer en blomsterplansje til i samme serie om litt hvis alt går etter planen. Pris kr. 399,-