onsdag 13. april 2011

Solskinn og fuglesang


Finnes det noe skjønnere enn å våkne opp til soskinn og fuglesang?? Håper det er sol der hvor du er også.
Jeg har fått beskjed om at det ikke kommer noen mail til dere som abonnerer på bloggen her. Jeg prøver å finne ut av hvorfor...Fant ut at 14 stykker har skrevet seg opp på listen men ikke bekreftet abonnementet. Etter at man har skrevet seg opp kommer det en mail hvor du må bekrefte at du vil abonnere på innleggene. Hvis du ikke bekrefter det, blir du ikke oppført på listen og da blir du ikke telt med når jeg skal trekke giveawayen heller. Så sjekk om du har bekreftet abonnementet. Så får jeg se om jeg finner ut av hva som er problemet med de andre som heller ikke får mail. Hvis du er en abonnent kan du gjerne si om du fikk mail om dette innlegget eller ikke, takk for hjelpen =) Synes stadig det er noe trøbbel i den digitale verden...eller så er det bare jeg som ikke forstår meg på det. Sukk... NYT dagen i allefall og takk for at du titter innom!!

13 kommentarer:

 1. Det er så deilig at det virkelig nærmer seg vår. Man blir litt ekstra våken når man drar fra gardinene og ser at sola skinner:)

  Ha en fin dag
  Hanne

  SvarSlett
 2. Jeg er inne på lista:-) Spent på å kikke i postkassa om dagen:-) Hilsen Siri

  SvarSlett
 3. La meg til igjen :O) Var ikke sikker på om jeg hadde bekreftet sist :O) Venter spent på varer jeg nå,kanskje det kommer noe i morgen :O)

  SvarSlett
 4. Ja, er det ikke deilig med sol og fuglesang=)!! Her startet dagen med å bade hunder, best å få det gjort mens det er pent vær;)!! Ha en herlig dag!

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Hej!

  Visst är NU en härlig tid! Underbart!

  Finns jag med på listan? Jag får dina inlägg till min mejl. Så jag hoppas jag gjort rätt!

  Ha det alldeles underbart!

  Klem

  Monika

  SvarSlett
 6. Sol og sommer, hurra! Det er dendel problemer med blogspot for tiden, bl.a fungerer ikke følger lista hos flere..Bare sånn til info.. Her i nord e det også sol, men en plagsom vind dukka plutselig opp. Grrr..

  SvarSlett
 7. Så vakkert bilde!!
  Nyt våruken videre :o)

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 8. Hei.Idag er det sol og fugle sang her også:)Jeg får dine mailer som jeg skal.Ha en flott onsdag og takk for hilsen hos meg:)Klem fra kathrin

  SvarSlett
 9. i dag var det nydelig sol her, sånn i motsetning til i går da det reget! Jeg fikk forresten mail om det siste innlegget, men ikke det forrige.

  SvarSlett
 10. Jeg får mails ved nye innlegg hos deg :) Funker fint!

  Nydelige blåveisen.. Satt ute med naboen til 20.30 ikveld - om enn med pledd på slutten. Deilig :)

  Nyt kvelden og de skjønne vårdagene.

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 11. for en inderlig vakker blåveis...
  god påske!!

  SvarSlett
 12. Heisann!
  Jeg har fått mail av deg:)
  Ha en fin dag videre!
  Go klem fra Tove

  SvarSlett
 13. Nydelig blåveis.
  Ha en fin påske :0)

  SvarSlett