onsdag 20. april 2011

Er du glad i KAFFE?

Du har kanskje sett Cacao koppen som ble lagt ut for noen dager siden, her kommer Kaffe koppen med teksten " I love my coffee". Jeg er så uheldig at jeg elsker kaffe men mister nattesøvnen om jeg drikker det. Jeg drikker det av og til likevel...og når jeg ikke drikker det nyter jeg likevel duften av ferske kaffebønner som puttes i kvernen av min kjære. Duften fyller hele kjøkkenet og skaper en "nå er det pause fra ALT og det skal nytes" stemning. Elsker denne kaffeduftstemningen! Det skal innrømmes at duften mangler på dette kortet, men kaffestemningen får du! =) Pris kr. 45,-
Liker du kaffe??

18 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg jammen en e-post.
  Det er leeenge siden sist, selv om du har lagt inn mange innlegg. Skulle jeg stolt på e-postvarslingen, ble det sjelden besøk i bloggen din.:))

  SvarSlett
 2. Mm, elsker kaffe! Skjønt kort. God påske!

  SvarSlett
 3. Hihi, heldige meg som kan drikke kaffe i bøtter og spann uten å merke det døyt.....Lurer på om jeg ble kurert den gangen jeg begynte å drikke kaffe. Hadde praktikantstilling på Blåkorsklinikken i Drammen som 17-18 åring, og leste til lappen på natta, husker jeg.....ble såååå dårlig i kroppen... Det eneste jeg passer på nå er å begrense inntak med div sirup og sukker. God Påske!

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Hei og takk for hyggelig kommentar. Fortsatt god påske! :o)

  SvarSlett
 6. Hei og takk for kommentar hos meg!
  Har nettopp satt igang kaffemaskinen her:)) Jeg er av den typen som MÅ ha kaffe for å " bli rolig og avbalansert" Blir rett og slett døsig av kaffe:)
  Jeg legger deg til på min bloggliste så kan jeg følge deg videre:)
  Mye flott du har her!
  GOD PÅSKE!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 7. Kaffe er godt ;o) spesielt nå i påsketiden når den deilige marsipanen er å få kjøpt. Ønsker deg en riktig GOD PÅSKE med eller uten kaffe og håper du får mye sol og glede.
  Klem fra Gro :o)

  SvarSlett
 8. For et fint kort med herlig kaffekopp! Ja jeg liker kaffe, men kan som du ikke drikke så mye. Blir uvel og skjelven i kroppen! Så kaffe drikkes en sjelden gang når jeg blir servert det på besøk, og da maks en kopp;)
  Takk for hyggelig kommentar!

  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 9. Ja, kaffe er deilig :) Nydelige kort du lager!

  SvarSlett
 10. Hater smaken, men elsker lukten:)
  Man er visst ikke voksen før man liker kaffe har jeg hørt, så jeg er evig ung. Hehe

  Hilsen Hilde

  SvarSlett
 11. Er ikke så glad i kaffe, men lukten av kaffe er bare helt fantastisk :)Nydelige kopper. KLem Merete

  SvarSlett
 12. Hei.Kaffe er jo kjempe godt.Nydelige koslige kort.Kjempe fine kopper.Synes jeg kjenner kaffe lukta.Skal nå gå å ta ny presset kaffe som står på kjøkkenet.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 13. Ja takk, kaffe er tingen!
  Takk for koselig kommentar inne hos meg, det blir jeg glad for :)
  Og for en utrolig flott blogg du har og nyyydelige ting du lager og selger. Legger meg til som følger jeg.
  Ha en fantastisk kveld videre
  Laila

  SvarSlett
 14. Endelig fikk jeg laget et innlegg med de vakre kortene dine!!! Jeg er bare sååå fornøyd med det jeg bestilte av deg. Du er helt unik!
  La ut et nytt innlegg i går men ligger som nr 2.)

  Mange klemmer til deg

  SvarSlett
 15. Hei. Nei, jeg er ikke overrasket over at du elsker lavendel:) Ja, nydelig lukt. Jeg elsker lukten av kaffe også. Selv drikker jeg kaffe, og bruker den noen ganger for å holde meg våken (nattevakter). Herlig lavendelblogg:)
  Klem

  SvarSlett
 16. Koppene er bare geniale, både kaffe og kakao :)

  Og de skjønne LOVE-kortene - åhh så søte :)

  Ønsker deg en nydelig ny uke..

  Her har vi hatt super og hektisk helg - og null bloggtid. Men godt vær, bursdag hos 2 gutter og vennemiddag har vært kjempekos for både små og store :)

  Stor klem til deg fra Tove

  SvarSlett
 17. Tuuusen takk for en nydelig kommentar inne hos meg. Jeg blir så glad når noen liker skribleriene mine :) Og jeg har faktisk tenkt på å gi ut noe av det jeg skriver, men.... jeg vet ikke helt hvor jeg starter og hva jeg skal gjøre rett og slett :) Så kanskje med tiden :) Takk igjen, skjønne du... ordene dine varmet mer enn du fortsår :)

  SvarSlett