tirsdag 21. juni 2011

Gamle tre-sneller
Jeg har fått tak i gamle tre-sneller =)) De er herlig sjarmerende med sine gamle slitte merkelapper og ekte patina på treverket. Det var mer stil over ting før plastikken kom... Hos meg har noen sneller fått plass
...i en gammel glasskrukke på en åpen hylle

og på et lysfat sammen med rustne nøkler.
Du finner snellene i nettbutikken her:13 kommentarer:

 1. Tomme sneller? Dukker de bare opp? Æ har enda tråd på mine,har ikke hjerte til å bruke dem opp...(I yngre dager var de av tre bedre å bruke til såpebobleblåsing enn de av plast..)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig er disse gamle trådsnellene...

  Noe eget over de gamle tingene...

  ha en fin dag

  Klem O=)

  SvarSlett
 3. Takk og takk,det var varmende ord...Håper badegjestene finner turen innom i sommer,har ihvertfall hvert kjempebra besøk så langt..Kos deg i sommerværet:))

  SvarSlett
 4. Ja disse er så fine. Har selv noen slike gamle tre sneller. Nostalgi :)

  SvarSlett
 5. Hei hei :)

  Så koselig at du er inne hos meg og tittet :) Jeg syns du skal strikke deg en Marius-genser jeg :) I knall turkis :) Hadde vært utrolig stilig!! Kanskje det var det jeg skulle gjøre...? Hm...nå gav du meg en ide. Jeg må bare få tak i mer garn :)

  Ha en fin kveld!!

  Lilja :)

  SvarSlett
 6. Ja, det er sant. Det var virkelig litt mer stil over ting før. Jeg er så heldig å ha arvet tre veldig gamle symaskiner. De er så nydelige.
  Ellen :)

  SvarSlett
 7. Dejlige og flotte billeder. Det er skønt med gamle originale ting med naturlig patina :-)

  Kos & klem

  SvarSlett
 8. De er nydelige :) Vakkert både i krukke og på lysfat.. Jeg elsker disse gamle sy-tingene og samler :) Kjøpte nyss en gammel industrimaskin som syr utrolig pent. Maskinen er ikke særs vakker og veier "et tonn", men i skuffen var det noen gamle sneller - jippi :)

  Ønsker deg en fiiin dag!

  Jeg sitter ute på terrassen, men det begynte akkurat å regne.. Jeg sittre tørt uten tak, så egentlig litt kos! Vært på by- og cafetur med største datteren og venninne for å feire feriestart :)

  Klem til deg fra Tove

  SvarSlett
 9. Sjarm :)
  Ha en riktig fin dag!
  Klem Marie

  SvarSlett
 10. slike tråsneller er utrolig greie til unger som skal lage armbånd og det kan gjøres to og to. :)

  SvarSlett
 11. Vilka fina gamla trådrullar!

  Tack för besöket i min blogg :-)
  Elina

  SvarSlett
 12. herlig med slike gamle tre trådsneller :) fikk nylig noen selv, med tråd på. en type blank og ekstra sterk tråd og den virker fint fortsatt selvom den riktig så gammel : ))

  lag deg en god weekend
  hilsen arnhild

  SvarSlett