fredag 24. juni 2011

Fransk sko-plansjeI dag gikk den nye franske skoplansjen i prøvetrykken, og den ble som jeg håpet =) Ja, jeg er litt i overkant glad i sko...hvis noen skulle lure. Har jo blitt både nytt kort, nytt skilt og nå ny plansje med sko som tema i det siste. Skobildene er fra en fransk katalog fra tidlig 1900 tall, og det står beskrivelse under hver sko og pris. Prisen var tydeligvis beregnet etter skostørrelsen, da det oppgis to priser alt ettersom hvilken størrelse man vil ha. Litt artig å lese på den selvom jeg ikke kan fransk. Skulle forøvrig gjerne lært meg det, men har ikke hatt overskuddet til det enda. Men kanskje en dag! Det er både barnesko og damesko på plansjen.

Her hos meg ble den hengt opp rett over skoskapet i gangen, og så hang jeg sko skiltet på den ene spikeren. Synes det ble ganske tøft. Den er trykket på kraftig lerret, som alle de andre plansjene - jeg liker så godt lerretstrukturen og det at man kan henge den "rå" rett opp på veggen uten ramme. På bildet under ser du også hvordan en blikkboks kan brukes som vase for tørket Lavendel. Hva synes du - ble det ok???

Har du lyst på den finnes den i nettbutikken HER.

13 kommentarer:

 1. Kjempefin plansje!!!
  Nei, får aldri nok sko;)
  Klem Mette.

  SvarSlett
 2. Kjempestilig var den...

  God helg
  klem Kerstin

  SvarSlett
 3. Åå, den var RÅ KUL!! Det ble kjempefint over skoskapet! Jeg har også lavendel i en blikkboks, syns det er veldig fint :o) God helg! Klemmer, Marianne

  SvarSlett
 4. Hei og takk for kjempekoselig kommentar inne hos meg.
  Vi hadde gulnet eikeparkett over hele leiligheten og etter mye irritasjon bestemte vi oss for å male over. Vi sparklet en del hakk og skjøter og pusset godt med pussemaskin, før vi vaska og mala hele sulamitten:)
  Ble en helt ny leilighet her nå. Hvis du er i tvil så kan jeg love deg at du ikke trenger å være det lenger, du kommer til å bli kjempefornøyd! Joda, støvet vises godt, men det er verdt det:)

  Herlig skoplansje da, skikkelig lekker!
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 5. Skoplansje?! Så morsomt!!Hadde vært noe for meg som er gal etter sko og til og med har et par stående KUN TIL PYNT! Men nå vurdere æ å selge unna litt, har gått opp et halvt nr i str..Du kjenner ikke noen som bruker str 35/36? Kanskje æ sku aventere på bloggen..? Ha ei fin helg;-)Klem

  SvarSlett
 6. Flott, fantastisk, nydelig! Passer bra på min skohylle! Jeg får heller aldri nok sko....

  SvarSlett
 7. Lekker! Vet hvor det skal en slik en.....
  Her huset er det ikke så veldig kreativt akkurat nå. Det går liksom slag i slag med 40 års dagen til en venninne og midtsommerfeiring.
  Og så drømmer jeg om ferie da......
  Klem

  SvarSlett
 8. Stilig, stilig. Lekkert med lavendel i blikkboks. Jeg har endelig fått meg lavendel i blomsterbedet og gleder meg til de blomstrer.
  Ellen ::)

  SvarSlett
 9. Kjempeartig! Flott skoplakat. Nostalgisk men røff i samma slengen :)

  SvarSlett
 10. Så artig skoplansjen er :-) Er enig med deg at lerett blir veldig røft og stilig :-)

  Skikkelig fint ble det også med blikkboksen med lavendel i. Det hadde aldri jeg kommet til å tenke på, så kreativ du er!

  Ønsker deg en kjempefin helg!

  SvarSlett
 11. Stilig sko-plansje! Denne hadde nok mamma likt:) -Hun har ca 1000 par.. (nesten:))
  kjøpte et skilt til ho til jul fra barnebarna som det sto "I can do anything with the right shoes" på:)
  Ble veldig OK over sko-skapet -og med blikk-boksen:)
  Ha en fin søndag!
  -takker også for koselige spor inne hos meg
  Go klem, Tove

  SvarSlett
 12. nei, så tøff den skoplansjen var
  sånn finnes ikke i anna hvert hjem! :)

  SvarSlett
 13. FANTASTISK - jeg er FORELSKET :)
  Skal garantert en sånn inn i prosjektet mitt. Må bare får den gufne biten ut av verden så blir det bestilling og glede :)

  Ha en fantastisk kveld - kos deg masse :)
  Og for en skjølnn helg det har vært.. Fredag var det stor St.Hansfest hos venner, med store og små, deilig mat og hestesko-kaste-konkurranse ;)
  Lørdag hadde begge jentene overnattingsbesøk, cafe m en gammel venninne på formiddagen og det var sååå kos!
  Idag venner/famile på grill og kos! Solskinn og deilige dager..

  Håper dere også har nytt helgen til fulle!

  Klem fra Tove

  SvarSlett