mandag 24. januar 2011

Strykemerker - kyss og Paris

Strykemerker med sitat om et kyss og Paris trykk. Jeg liker både kyss og Paris =) Sitatet på det øverste strykemerket er: "Et kyss får ikke jorden til å gå rundt - men det får deg til å ville være med på noen runder til" Pris kr. 142,-

4 kommentarer:

 1. Hei på deg.
  Så fiiine strykemerker!
  Har ikkje fått prøvd meg med dei eg har kjøpt av deg tidlegare, men no er snart verkstaden min ferdig og DÅ, ja DÅ er det masse som skal prøvast og lagast! Gler meg veeeldig:0)
  Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 2. Nydeligt! Må bare gjøre unna noen prosjekter her først.......forsatt noen korantrekk igjen før jeg er ferdig. Hehe og så var det puslespillet mitt da, som henger der og glitrer......Det er godt å ha noen mål da og se frem mot (en liten belønning til meg selv)for å bli ferdig!

  SvarSlett
 3. ÅÅÅÅ - disse var bare nydelige. Men nå må jeg få ut alle englevingene - og så...
  Disse ser jeg akkurat hva jeg vil bruke til :)
  Kommer tilbake når jeg er kommet litt lenger..

  Takk for kos besøk hos meg. Det er ikke enkelt å bevege seg utendørs nå, såpeglatt hos meg også. Men akk for et nydelig vær, sol, solnedgang og "brennende" himmel :) Og så godt med en luftetur da.. Håper du ikke fikk gjennomgå for ille ;)

  Ønsker deg en nydelig morgendag.

  Natta fra Tove

  PS! Blonden er kommet og jeg har prøvd med på rosetter, både med å legge den flatt og med å surre som en rose.. Den er bare nydelig!

  SvarSlett
 4. Så bra. Ja da skal du også få vite at jeg begynte på å legge inn link til deg i innlegget men så ble jeg heftet og trykket på post innlegg. Jeg synes det du lager er friskt og unikt og vi trenger det.
  Og det er som du sier.Det som er mainstream og opplest og vedtstt er enkleste vei å legge seg på.Forståelig.
  Stor klem.
  Line-Cathrin

  SvarSlett