søndag 25. april 2010

Du minner om min gamle dukke - alltid ved min side!

Kort med teksten "Du minner om min gamle dukke -alltid ved min side!" Er det ikke et utrolig herlig bilde på??! Trykk på større bilde, så ser du det bedre. Jeg synes det er så skjønn stemning i dette portrettet, kysen med løse bånd, måten hun holder dukken på og blikket hennes...disse nostalgiske bildene treffer noe veldig vakkert. Baksiden er pyntet med litt skrift i kantene. Det står "alltid ved min side" rundt kortet som en bord. Vi har vel alle noen som alltid står ved vår side, noen som trofast følger oss i glede som i sorg. Dette kortet er laget for sånne venner =) De er gode å ha i livet! Pris kr. 39,-

Bakside

fredag 23. april 2010

En liten gave

En bitteliten billedgave fra meg i dag med et av mine yndlings sitater fra HC Andersen. (Bildet er under kreativ lisens som vanlig.)Synes det er en herlig og glad livsfilosofi =) Jeg er så glad i denne skriften, selvom den er litt vanskelig å lese. Den har så kul sving over seg. Egentlig hadde jeg ikke verken tid eller ork til å lage noe bilde, jeg har definitivt fullt opp å gjøre med Salige lavendel-produksjonen og etter arbeidstid er det maling av vinduskarmer. Jeg har akkurat blitt ferdig med en runde på 7 vinduer. Men så setter jeg meg ned og åpner mailboksen min - og så får jeg den ene utrolig koselige mailen etter den andre av mine skjønne skjønne kunder som tar seg bryet med å maile eller også skrive i kommentarfeltet de vakreste ting. Dere har jo kjøpt og betalt alt dere har handlet, så dere måtte jo ikke på noen måte takke for noe som helst, og likevel skriver dere altså og takker meg. Derfor satt jeg meg ned og designet et bilde som takk til dere fra meg, så håper jeg at det faller i smak hos noen av dere. Og takk også til alle dere andre som legger igjen så utrolig koselige kommentarer. Jeg setter pris på hver og en av dere! Så ønsker jeg dere alle sammen en kjempegod helg, håper dere får tid til å ha det fint sammen med dem dere er glad i =)

tirsdag 20. april 2010

Bånd med skrift kommer i slutten av mai


Det lages så utrolig mye fint for tiden!!! Disse båndene med skrift får jeg i slutten av mai. Synes de var så flottte! Jeg ser for meg å pakke inn en gave i gråpapir og pynte med et av disse båndene og en label. Som knytebånd på puter er det sikkert også lekkert. Mulighetene er mange. Enda et bånd med tekst på:


Her er et eksempel på hvordan dette båndet er brukt i et syprosjekt. Ganske flott!

Gleder meg til båndene kommer til meg! Jeg skal stå med åpne armer og ønske dem velkommen =) De kommer sammen med noen andre spennende ting jeg har bestilt også, så jeg har mange vakre grunner til å glede meg til slutten av mai. Jeg klarer jo ikke helt å vente med å vise det fram til dere, så dere får se noe av det fremover.

mandag 19. april 2010

STORE spoler med stempel

Jeg har fått noen FANTASTISKE trespoler med stempel. Det er stempel i hver ende av spolen, forskjellig på hver side, som vist på bildene. De måler ca 12 cm, så de er store og flotte. De er sikkert like fine med både blonder, bånd eller hamp på. (For bestilling, se sidefeltet på bloggen.)
Pris kr. 98 pr. stk


søndag 18. april 2010

Grovt stoff med bolster-striper

Endelig har jeg funnet grovt stoff med bolster-striper i den riktige looken hos en leverandør. SOM jeg har lett etter dette!!! Deilig å endelig finne det. Jeg skal sy nye lift gardiner til stuen min på 3 av vinduene og selvsagt skal jeg også bruke dette stoffet til noen store matchende puter. Jeg ser for meg noen få strykemerker med franske stempler på også. Er det flere som har lett etter dette, kan jeg bestille mer enn jeg trenger selv, bare å si ifra.
Prisen ligger på ca 189 pr.meter og det må jeg si var en drømmepris. Det eneste er at jeg ikke vet bredden på stoffet, må høre med leverandøren i morgen. God natt og sov godt alle sammen!

lørdag 17. april 2010

Gamle postkort fra Frankrike - O` lykke!


O lykke - jeg har kjøpt 5 ekte gamle postkort fra min kjære kontakt i Frankrike for litt siden. Nå er jeg ferdig med 3 design fra disse. De skal i prøve-trykken i begynnelsen av uka som kommer. Gleder meg til å se hvordan de blir "live". Denne gangen er teksten "Gratulerer".
Utrolig så mye vakrere de lagde postkortene før i tiden, hvert kort er et lite kunstverk! Og disse er jammen ikke noe unntak. Jeg er glad for at jeg kan bruke disse skattene i mitt eget design, og blåse nytt liv i denne sarte, skjønne og ekte kunsten. Å finne disse 5 gamle skattene var i allefall ren lykke for meg! De to andre ligger her på bordet og lurer på hva de skal bli brukt til, og jeg har en plan for dem også =) Ha en fin kveld videre, skjønt den snart er over.

fredag 16. april 2010

Shopping pose i turkis ball =) UTSOLGT!



Jeg simpelthen elsker å finne små herligheter som jeg ikke har sett før, og her er en til av dem. Denne lille ballen kneppes opp og blir til en romslig shopping pose. Her kan man altså på en stilig og turkis måte være med på å spare litt på plastposebruken og være litt miljøbevisst. Tror jeg vil bestille noen av disse også. Den koster kr 79,- (Det er 20 stykker tilgjengelig, og jeg vil gjerne ha 4 av dem selv, resten legger jeg ut for salg så snart de kommer.)

torsdag 15. april 2010

Liten hamp/trådsnelle UTSOLGT!

Vet nesten ikke om jeg tør å vise denne siden man gikk mann av huse over spolen med målebånd...men jeg ser at den samme leverandøren har en tråd/hamp snelle i samme serien.
Her er også problemet at det bare er noen få stykker å få tak på. Det står at det skal være 5 stykker av dem. Må si jeg har lyst å få disse 5 også!! Prisen på denne er kr. 129,-
Den er 3,6 cm bred og 5,1 cm høy og uhyggelig fin! Utrolig tøfft med den grove tråden og stempelet på toppen!! Si ifra hvis noen vil ha den, så bestiller jeg disse 5 også. Bestiller i morgen tidlig. Da har jeg bestilt de 5 snellene og 2 av dem er holdt av. 3 stk. er holdt av nå.Der røyk en til - nå er det bare 1 stk. igjen!

Det kommer flere målebånd :) - De er nå UTSOLGT!

Det var visst flere enn meg som likte disse målebåndene. De forsvant på et blunk, og så var det mange til som ville ha, men da var det tomt. Jeg har forsøkt å få tak i flere i dag, og det ser ut til at jeg kan få 7 stykker til om 2-4 uker. Fire av dem er holdt av, så da er det 3 stykker igjen til dem som vil ha. Jeg håper jeg kan få noen flere, men det så ikke ut til å være så lett i første omgang. Håper i allefall at jeg får disse 7 stk, at ikke det blir noe tull før jeg har dem trygt i hende...PS! Nå er det bare 1 igjen som ikke er holdt av, av de 7 målebåndene som er lovet meg. Da røyk den siste også. Men kanskje jeg har hellet med meg og jeg får noen til...skal i alle fall prøve.

onsdag 14. april 2010

Målbånd på trespole SOLGT!

Målbånd på trespole med stempel. Er den ikke bare helt nydelig??! Det er 1 meter på spolen. Veldig pen å ha liggende til pynt og den gir en flott røff kontrast til det hvite og det søte. Jeg har desverre bare 3 stykker av denne lille herligheten. Pris kr. 159,-


Beklager så mye - disse spolene ble solgt med en gang, så nå er det tomt. Jeg skal prøve å se om jeg kan få tak i flere. De var nesten utsolgt da jeg bestilte dem, det var derfor jeg bare fikk 3 stk. Men jeg skal forhøre meg i dag om det er mulig å få tak i noen nå. Håper! Skal gi beskjed når jeg vet noe mer.

mandag 12. april 2010

Minnebok UTSOLGT!


Dette er en virkelig skjønn bok med knytesnor som man kan bruke til å scrappe, skrive eller tegne i. Permen er i naturfarget papp og inni er det kraftig papir i samme farge.

Når den åpnes folder den seg ut som et trekkspill, og du kan brette den helt ut til et kjempestort ark. På bildet under ser dere hvordan boka kan se ut når den er tatt i bruk. Denne er til min kjære Bestemor og det er både bilder og skrift i. Tror hun kommer til å bli glad =)

Jeg tenker meg at en litt søt ide også kan være å brette den ut og la barnet ditt tegne en tegning i den, skrive dato i og bevare den som et spesielt minne. Kanskje stemple inn et par små håndtrykk også?? Ellers kan man jo også samle noen pene vintage bilder og skrive små dikt eller sitater i den. Mulighetene er mange....her er det bare fantasien som setter grenser. Jeg har i alle fall falt pladask for denne boka og gleder meg til å sende den første jeg har laget til Bestemor.
Dessverre har jeg ikke så mange av disse bøkene (bare 9 stk. igjen), for de var nesten gått tom for dem da jeg bestilte, jeg fikk alle de hadde. Men jeg skal definitivt bestille flere av dem senere. Størrelsen når den er lukket er 12cm x 14cm og når hele arket er brettet ut 48,4 cm x 37,8cm.
(Bestilling kan du skrive enten i kommentarfeltet eller du kan maile meg.)
Pris kr. 129,-

søndag 11. april 2010

Nostalgiske blonder - UTSOLGT


Dette er en blonde jeg nesten ikke har ord for...tror det er en av de fineste jeg har sett. Den måler 5 cm i bredden, så den er skikkelig stor og flott. Jeg ser den for meg kombinert med et ullplagg i hvitt eller nederst på en sommerkjole, som et mellomverk på en duk eller et putetrekk. Vet ikke helt hva jeg skal bruke den til enda, men foreløpig nyter jeg å bare se på den.

Her er et nærmere bilde av blonden. Jeg må virkelig si at jeg er fornøyd med alle varene jeg bestilte. Alt var enda finere i virkeligheten enn det var på bildene så nå angrer jeg bare litt på at jeg ikke bestilte mer... Jeg synes det er så gøy når jeg finner varer som ikke er å finne over alt, helst skal de ikke finnes andre steder i det hele tatt! (For bestilling sender du mail eller skriver i kommentarfeltet hvor mange meter du vil ha.) Pris pr. meter kr. 39,-

lørdag 10. april 2010

Jo visst er du liten...

Nytt kort i serien med oval. Kortet har teksten "Jo visst er du liten i verden så stor. Men endog for noen - det største på jord" Lenger ned på bloggen finner du samme kort med bilde av en liten guttebaby som står i en rød sprinkelseng. Denne gangen en smålubben liten tulle med kjole på. Kortet er avrundet i hjørnene, men det synes ikke på bildet. Kortet kan også være koselig å bruke som et bilde på barnerommet, f.eks i en hylle eller hengende på en snor i en klype.
Pris kr. 43,-


Bakside

fredag 9. april 2010

Presentasjon - OTHILIES GÅRDSHANDEL


Nå var det på tide og presentere enda en av Salige Lavendels flotte forhandlere. Denne gangen er det Othilies Gårdshandel. Synes det er et veldig koselig navn! Butikken holder til i Nevlunghavn litt utenfor både Larvik og Stavern. Et riktig fint sommersted, det er nok det de fleste kjenner det som. Butikken ser rå lekker ut, som dere selv kan se på bildene over her. I butikken finnes både nye og gamle skatter i skjønn forening. Må si bildene gir et virkelig fristende og smakfullt inntrykk av en gjennomført stil med blanding av det røffe og det søte. Bente som driver denne gårdshandelen har også en flott blogg som du finner her. Blandt det du kan finne i butikken er disse lekre sakene - som godt kunne fått lov til å bo her hos meg :) Og selvsagt finner du også Salige lavendels papirvarer her.


Ta en tur innom bloggen hvis du bor langt unna Nevlunghavn, og kjør for all del ikke forbi denne perlen av en gårdshandel hvis du er i området! Ha en strålende dag alle sammen. Her skinner solen allerede og jeg gleder meg til å nyte denne dagen! Regner med at det er sol mange steder i dag, så den skal nok varme både vinduskarmene og hjertene våre =) NYT dagen!

torsdag 8. april 2010

Romantisk strykemerker

Romantiske strykemerker med roser, hvite duer, violer og tekster om kjærlighet =) Trykk på større bilde for å se detaljer og tekst. Leveres på A4 ark. Pris kr. 142,-


PS! Husk at når man skal stryke på strykemerker, må man legge godt med trykk på når man stryker. Velg en bordplate som ikke gir etter for trykk i stedet for et vanlig strykebrett. Stryk både på kryss og tvers så trykket får komme til i alle stoff fibrene. Og VIKTIG - avkjøl merket i ca 1 minutt før du forsiktig river vekk bakside papiret. Følger du dette, vil du få et klart og fint trykk hvor alle detaljene, selv de bittesmå, bli med på trykket. Det anbefales å stryke på mest mulig finvevet stoff for best resultat.

mandag 5. april 2010

Skal det være litt blogg-pynt?



Vær så god, dette lille hjertet kan du bruke som blogg-pynt hvis du vil. Koselig å plassere i sidefeltet og minne gjestene om at det er lov å skrive en hilsen i bloggen :)
Samtidig passer det fint å benytte anledningen til å takke for alle de koselige og positive kommentarene dere legger igen her hos meg og også for alle de skjønne mailene jeg får fra dere.
Tusen takk!! Håper ellers dere har en fin dag i dag. Her er det litt grått i været, men det ser ut som om solen forsøker å presse seg fram gjennom skyene. Jeg heier på sola og håper den vinner.
PS! Jeg synes hjertet så litt stort ut på i allefall en av bloggene, så jeg legger inn et hjerte i litt mindre størrelse også.

torsdag 1. april 2010

Forglemmegei


Forglemmegei er visst en blomst som stadig går igjen her på Salige Lavendel. Her kommer et kort som er litt inspirert av de såkalte skole-plakatene som er litt in for tiden. Motivet er i avdempet fargeskala med svakt beige bakgrunn og viser små blå Forglemmegei i full blomst og knopper i all sin vintage prakt. Kortet måler 19,4cm x 12,2 Det er nesten det beste med å designe sine egne kort, jeg kan bestemme størrelsen på millimeteren uten å ta hensyn til hva som er standard. Det passer meg veldig godt =) Kortet er avrundet i hjørnene (synes bare på øverste bildet).
Teksten på kortet er info om planten.
Pris kr. 43,-



Bakside