mandag 12. april 2010

Minnebok UTSOLGT!


Dette er en virkelig skjønn bok med knytesnor som man kan bruke til å scrappe, skrive eller tegne i. Permen er i naturfarget papp og inni er det kraftig papir i samme farge.

Når den åpnes folder den seg ut som et trekkspill, og du kan brette den helt ut til et kjempestort ark. På bildet under ser dere hvordan boka kan se ut når den er tatt i bruk. Denne er til min kjære Bestemor og det er både bilder og skrift i. Tror hun kommer til å bli glad =)

Jeg tenker meg at en litt søt ide også kan være å brette den ut og la barnet ditt tegne en tegning i den, skrive dato i og bevare den som et spesielt minne. Kanskje stemple inn et par små håndtrykk også?? Ellers kan man jo også samle noen pene vintage bilder og skrive små dikt eller sitater i den. Mulighetene er mange....her er det bare fantasien som setter grenser. Jeg har i alle fall falt pladask for denne boka og gleder meg til å sende den første jeg har laget til Bestemor.
Dessverre har jeg ikke så mange av disse bøkene (bare 9 stk. igjen), for de var nesten gått tom for dem da jeg bestilte, jeg fikk alle de hadde. Men jeg skal definitivt bestille flere av dem senere. Størrelsen når den er lukket er 12cm x 14cm og når hele arket er brettet ut 48,4 cm x 37,8cm.
(Bestilling kan du skrive enten i kommentarfeltet eller du kan maile meg.)
Pris kr. 129,-

12 kommentarer:

 1. Ååh for en nyyydelig bok, den må jeg bestille av deg! Jeg sender deg en mail jeg :)
  Bestiller også noen merker av deg!!
  Ønsker deg en herlig dag, håper solen skinner på deg også .)
  Klem fra meg -
  Anki

  SvarSlett
 2. Nydelig! :) Hvordan er frakt hos deg? Og hvordan betaler man? Jeg kan helt sikkert lese meg til dette selv, men det er lettere å bare spørre.. hehe

  SvarSlett
 3. Nydelige ting du selger her i bloggen din :) nesten så jeg kjenner duften av lavendel når jeg ruller nedover! herlig navn på en fin blogg :)

  nydelig minnebok og spole litt lengre ned :)

  ha en super dag :)

  klem!

  SvarSlett
 4. Så fine ting du lager! Kjekt at du fant bloggen min slik at jeg fikk finne din!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for superkoselig hilsen du har lagt igjen på bloggen min:-) Mamma ble fornøyd:-) Ha en fin fin kveld! Klem Kristin

  SvarSlett
 6. Hei på deg:)
  Takk for koselig kommentar om diktet mitt, jeg er slett ingen dikter..ble bare så innspirert av den flotte dagen da jeg skrev det:)
  Den minneboka di var kjempeflott,nostalgisk vakker!
  Herlig blogg du har:)
  Ha en flott vårkveld!!

  SvarSlett
 7. Lekker bok :)
  Takk for den hyggelige kommentaren!
  Åja.. når alt kommer til alt er det familiekosen den viktigste :)

  SvarSlett
 8. Hei, så fin bok,med mange muligheter =)
  Gardinene er fra KID ;)Ikke var de dyre heller.

  Ha en flott dag.

  SvarSlett
 9. Hej.:-) For en nydelig minnebok.:-) dyktig du er.:-)

  Takk..Satser på at det blir mye bilder av tulipaner i full blomst.:-)

  SvarSlett
 10. Vakker bok - klar til å fylles med gode tanker kanskje :o)

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 11. Så herlig idè!!En god inspirasjon til å stoppe litt opp i hverdagen....eller til gi en helt personlig og spesiell gave:-) Du verden så snille vi blir, vi som tar i mot inspirasjonen og sender kort og koselige ting til familie og venner...med litt drahjelp fra Salige Lavendel!

  SvarSlett