fredag 4. oktober 2013

Blonder blonder

Det ble lagt ut noen få ruller med de delikate tyllblondene på Madame A i dag. Denne gangen er det store ruller med 14,5 meter på! De forsvinner som regel fort, så hvis du trenger blondene bør du ikke somle.

Det har vært så gøy å så vidt titte litt rundt i bloggeland igjen etter et laaaaaaaaaangt fravær. Jeg ser et stilskifte overalt, det synes jeg er forfriskende og gøy. Nå favnes det om den litt strammere, røffere og mer minimalistiske stilen med tre/kurv og sort og hvitt - men gjerne ispedd gamle elementer og møbler med sjarm og patina. Industrielementer er også med i den nye stilpakken. Hva synes DU om denne stilendringen?? Liker du den? Hadde vært gøy å høre synspunkter fra dere!6 kommentarer:

 1. Hei:)
  Det er så kos å ha deg til bake:)
  Ja, stilen har endret seg noe og jeg liker den nye stilen , syntes den er tøff og artig. Men jeg personlig holder meg nok til den gamle stilen, elsker de gamle møbler ol men artig med litt tilføyelse av det rustikke/industriuelle stilen sammen:) så det blir spennende å se hvordan det blir i det nye huset jeg skal begynne å pusse opp helt fra bunn av!!!
  Så sier bare hjel, tror jeg har tatt vann over hode denne gangen:) men vi får se!

  Tusen takk for utrolig koselig ord og omtanke inne hos meg her om dagen, godt å få litt støtte og særlig fra noen som har vært igjennom det samme!!
  Setter utrolig stor pris på det:)
  Ha en herlig helg:)
  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Hei å hoppsann og kos å se deg igjen:)
  Nydelig blondebånd du har for salg! Jeg sitter
  her og prøver å hekle litt blonder til å pynte med....blir selvfølgelig
  ikke så fint da, men men:))
  Liker det meste av stiler og blander villig vekk:)) men sort hvitt var jeg ferdig med
  for noen år siden:))
  Hadde kansje for mye av det gode i den tid:))
  Ønsker deg en flott helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Å nå må jeg bare benytte anledningen til å syte og klage litt!For jeg er såååå misfornøyd med stilen som er å finne i mange interiørbutikker i dag.Det er rett og slett for tøft,for mye jordfarger,For mye hjort og rev og ugler.For mye naturmatwrialer.For mye Tine K'ish.Men det er vel jeg som er ei gammeldags kjerring og foretrekker det gammeldagse og nostalgiske...men,men - klarer jo å finne litt fristelser her og der likevel ;)
  God helg til deg...din stil liker jeg vettu ;)
  Toveklem :)

  SvarSlett
 4. Hei og hjertelig velkommen tilbake!
  Nå SKAL jeg legge deg til rullen min.... Du forsvant da jeg klarte å slette alle for en stund siden .... Men nå!
  Må faktisk si meg enig med herlige Tove over her..... Hun får det sagt ;))
  Jeg har alltid vært trofast på min stil.... Selvsagt blir det litt småforandringer innimellom.
  Ha en super lørdag kveld.
  Smil og god klem
  Camilla ❤

  SvarSlett
 5. noe liker jeg og noe ikke, men det er mye kopiering der ute...når en kjent blogg kjøper og gjør om, så henger det på veldig mange andre.....vet ikke om det blir så personlig.

  jeg gjør min greie og liker fortsatt landlig med litt industri :-)

  klem tone

  SvarSlett
 6. Aldeles nydelige blonder, det er nå en skulle hatt et prosjekt en kunne brukt disse i:)

  Jeg liker noen av elementene som har kommet mens andre ikke helt faller i smak, jeg er gjerne litt treig når det gjelder interiør og bruker lang tid på å venne meg til nye trender. Jeg liker godt den stramme stilen hos andre men hos meg går det i naturmaterialer og industri, det er mest min "greie":) Men at det dukker opp detaljer som er påvirket av trendene hos meg også - joda, det gjør det:)

  Håper du har gode høstdager,
  varm klem:)

  SvarSlett