fredag 22. mars 2013

Oh my SMEG!

Hentet fra: http://www.planete-deco.fr/

Nå skjønte jeg brått hvorfor SMEG har gått som en farsott i bloggeland! Du har kanskje fått med deg at vi har blitt forhandlere for SMEG, og vi fikk våre første SMEG produkter levert til atelieet i går. Vi pakket opp og var litt spent på å se nøyere på det -  og det ser virkelig ut til å være bra saker! Det virker så solid og gjennomført, med gjennomtenkt design som oser av klasse og kvalitet. Jeg følte at jeg stod foran hvitevarenes Rolls Roys...og det var faktisk enda litt flottere enn jeg hadde forestilt meg. Italiensk design er slett ikke det verste!

 Etterhvert skal vi få prøvet ut produktene, ta masse inspirasjonsbilder og skrive litt om dem. Det er mange som ønsker seg SMEG så det kan være av interresse for flere at vi deler de erfaringene vi får.
Planlegger du å kjøpe SMEG, så snakk med oss. Vi  vil alltid prøve å matche det beste tilbudet du får og vi er sykt opptatt av god kundebehandling, så det kan lønne seg å kjøpe det hos oss =) 
 PS! Vi kan skaffe ALLE produktene i SMEG sortimentet uten at det blir lengre leveringstid, også de produktene vi ikke har oppført i nettbutikken.

Takk for at du titter innom!


6 kommentarer:

 1. Gleder meg til flere nydelige bilderav Smeg som jeg kan kose meg med helt til jeg får mitt eget ;)
  Så gøy å være forhandler!!!!
  God helg og God Påske!
  Toveklem:)

  SvarSlett
 2. Såååå mye fint fra Smeg! Sukk!

  Ha en riktig god helg! Kos deg masse!

  SvarSlett
 3. Åh kan tenke meg dette er råååålekre produkter!!!
  Gleder meg til å se flere bilder av lekkerhetene:-):-)
  håper du har en kjempefin helg kjære deg.
  En god klem sendes din vei<3

  SvarSlett
 4. Åååå gjett om eg ønsker meg et Smeg kjøleskap,er litt dyre men visst eg sparer litt:)
  Ønsker deg ei god påske!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Takk for hyggelig hilsen inne hos meg i den dynamiske salongen min! :-) Enig med deg, har akkurat fått det o´så herrlilge SMEGkjøleskapet i hus - og for et vakkert møbel! Ikke bare et kjøleskap. Koselig butikkblogg du har. Og så bra at du la igjen en liten hilsen hos meg, så fant jeg frem til deg. Lykke til med kjøleskapsalget! :-) Klem fra Beate

  SvarSlett
 6. Forstår godt at du er solgt, de er bare så flotte! Som Dynamisk Salong over her sier - det er et møbel i seg selv:) Jeg har ikke helt slått tanken fra meg men må nok vente en stund før jeg slår til. Men jeg vet hvor jeg henvender meg hvis jeg skal kjøpe;)

  Håper du har hatt ei fin helg,
  og at uka som kommer blir god.
  Varm klem:)

  SvarSlett