torsdag 1. november 2012

Brikker til glass og kopper - gaveide!


 Nytt strykemerke-ark på Madame A i dag. Disse kan du lage flotte brikker av, til å sette under glass og kopper. I stil er de maskuline nok til at det kan være en gaveide til husets herre. Ikke at herrene pleier å være overdrevent opptatt av om de søler på bordet kanskje...men det kan hende de blir det når de får disse =)

 Her trengs det altså  ingen sying, det er bare å stryke dem på et lite stykke stoff, klippe ut og bruke umiddelbart. Jeg brukte under 8 minutter på å lage mine. Strykemerkene vil holde trådene på plass så de ikke rakner, og søler man på dem er det bare å skylle dem under springen.
Vanligvis anbefaler man finvevet stoff til strykemerker, men her kan du gjerne velge et skikkelig grovt stoff så strykemerkene legger seg litt mer oppå stoffet som et beskyttende lag. Jeg brukte grov lin på mine, det ble supert. Og så er jo sort/hvitt trendy for tiden, og litt trend må vi vel følge for å få fornyelse i hjemmet stilmessig iblandt...det er forfriskende.

Takk for alle spor dere legger igjen til meg og hjerelig velkommen til de nye følgerne!
8 kommentarer:

 1. Så flått, en kjempefin gave ide :)

  Hilsen Lisbeth ;)

  SvarSlett
 2. så fina!!!!
  kram ulla
  bytt bloggadress till himlaverket.blogspot.com

  SvarSlett
 3. Genialt;) min kjære har faktisk etterspurt slike, da jeg har så mye hvite duker over alt;) han tørr nesten ikke sette koppen fra seg noen steder, da han er redd det blir flekker:) stakkar, kanskje på tide og anskaffe seg slike?;)
  Klemmer til deg:):)

  SvarSlett
 4. Jeg fikk pusen idag og den er jo bare så søt!! Tusen takk for det fine kortet og etiketten du hadde lagt ved, snille deg! Ha en fin kveld, klem fra Jorunn

  SvarSlett
 5. Wow, så flott!! Jammen er jeg glad du fant meg, sånn at jeg kunne finne den flotte bloggen din :) Dette er jo den perfekte julegave!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen ;) Jo, bøken er sukkersøt og kjempefin, og nummer to i en serie på i allefall tre. Lettlest og herlig, og virkelig til å anbefale om du liker slike bøker :) Klemklem :)

   Slett
 6. Nok en gang har du kommet med en kjempe idee og så utrolig flott de var:)
  Kjempe gave til utrolig mane:)
  Klem Merete

  SvarSlett