mandag 27. august 2012

Paris is always a good idea!

Sitatet "Paris is always a good Idea" er fra Audrey Hepburn, og jeg må si meg enig i tanken!
Paris er en god ide på puter også...Nytt strykemerke i dag altså, på Madame A.
Jeg liker også den flotte herremannen med gammeldags fotoapparat rettet mot Eiffel tårnet, fugleburet og paret på den elegante tandemsykkelen. Tror det kan bli mye fint ut av disse strykemerkene og litt Paris stemning i hjemmet!
Du finner det HER.
I går var vi på stranda og nøt sommeren her i sør. Har virkelig hatt en fantastisk august!! Herlig å bade i sjøen og ikke en eneste brennmanet å se. Er jeg flink og jobber på i dag kan det hende det blir tid til en strandtur etterpå...håper håper. Nyt sommerdagene, de er ikke over enda!

6 kommentarer:

 1. HEI:))
  DE VAR FINE STRYKEMERKER !
  Å HELDIGE DERE STRANNLIV NÅ!!!
  I DAG HAR VI OGSÅ SOL :)
  ØNSKER DEG EN FIN DAG :)
  KLEM FRA ELI:)

  SvarSlett
 2. Hei du:)
  Som alltid viser du utrolig herlig ting:)
  Den plansje var super fin:)

  Fortsatt herlig dag

  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Paris er aldri feil, helt riktig :) Nydelige strykemerker syns jeg :) Har brukt noen sånne noen ganger, men tror du ikke jeg klarer krølle dem eller få dem skeivt på? grrrrrenseløst keitete jeg, skjønner du ;)
  Ja, sørlandet har hatt en god august syns jeg også - godt du nyter det :) her skinner solen i dag, men jeg sitter inne og er syk :( Ha en flott uke videre :) klem

  SvarSlett
 4. Hærlige strykemerker:) Det er så gøy og pynte opp tekstiler med det, utgjør mye:):) Ja vi har hatt en flott helg og mandag her i trøndelag også:):) Deilig med fin været, har ikke vert bortskjemt med det i år, for og si det sånn;) Satser på en fin høst og kanskje vinter?;)
  Ønsker deg en finfin uke:) KLem fra Linn

  SvarSlett
 5. De var jammen meg flotte :) Så lenge siden jeg har vært i bloggverden nå, men jammen meg var det ikke like fint inne hos deg som alltid :)

  SvarSlett
 6. Så stilige de var!! Hadde gjort seg i sofaen jeg drømmer om :-D

  God helg til deg. Klem

  SvarSlett