onsdag 14. september 2011

Urban

Ny serie med klistremerker og tags er lagt ut i nettbutikken Du finner den i kategorien "Tags og Labels" til den hyggelige pris kr 50,- (Fin venninnegave!)Det er 2 klistremerker og 4 tags i pakken. Tøff og urban i stilen og med en liten dash farger - både gult, rødt, blått, turkis, rosa, aprikos og sort...

Fargene er ikke skarpe, de er det vi kaller for "støvete". Men det er nok farge til at det frisker opp og lager et blikkfang i interiøret.


Som bildene viser, bruker jeg disse klistremerkene og tagsene på gamle flasker, norgesglass og blikkbokser. De gamle flaskene bruker jeg gjerne som vaser og blikkboksene brukes til oppbevaring av bestikk og te-siler på kjøkkenet og pensler på atelieet. (Denne serien er jo superfin å bruke som pynt på presanger også!)Den store labelen jeg har brukt på blikkboksen under her, er i kraftig lerret og blir lagt ut i nettbutikken snart...Den tåler vannsprut, så den kan trygt brukes på kjøkkenet. Den er også lysekte så den falmer ikke selv om den står i vinduskarmen. Den gir blikkboksen et solid utseende, og det ser ut som om det er en ekte antikvitet, ikke en forhenværende tomat eller bønneboks...Gjenbruk er GØY!

12 kommentarer:

 1. Tar meg en tur i nettbutikken hvert øyeblikk !

  SvarSlett
 2. kjempe fine! skal ta meg en titt:)

  SvarSlett
 3. Disse var flotte:)
  Ren nostalgi:)

  Ha en fin dag hos deg:)
  Klem fra Kari

  SvarSlett
 4. Så utrulig mye fint du selger :)
  Tusen takk for koselige ord hos meg :)
  Klem Tove

  SvarSlett
 5. Heisann.
  Jeg malte glasset med godt uttynnet akrylmaling på utsiden. Men siden du spør, begynner jeg å lure på om det kanskje hadde blitt finere på innsiden.
  Jeg var inne i nettbutikken, men lurer på om jeg skal vente til jeg skal ha noe mere, siden frakten ble høyere enn prisen på varen.:)

  SvarSlett
 6. Så nydelige :-)

  Da tar jeg meg en tur i nettbutikken din :-)

  SvarSlett
 7. Så kule!!! Enig med deg...vi trenger litt annet nå;)
  Har noen krus som likner veldig i dekoren...tror jeg kjøpte dem for en 15 år siden ca.
  Har liksom ikke sett noe slikt siden men disse var veldig flotte altså:)

  Stooor onsdagsklem!

  SvarSlett
 8. jippi :) du vet meg og blikkbokser :) men det skulle komme en serie for å lime på bokser sa du eller misforsto jeg? Kanskje det var bare 1 motiv du mente? At jeg skal ha er det jo ingen tvil om men planen er å fylle en hylle med blikkbokser og da ville det vært flott med en serie . . . Med flere motiv. Gi meg et skrell du så bestiller jeg litt senere :) det må jeg uansett for månedens shoppingbudsjett er oppbrukt :) Hihi nesten i alle fall

  SvarSlett
 9. Kjempe stilig:)
  Ha en fin dag:)
  Klem

  SvarSlett