torsdag 7. oktober 2010

Store tags med roser


Store gave tags med rose motiv. Måler 18 cm x 8,7 cm.
På forsiden er det linjer hvor man kan skrive hvem gaven er til og fra. På baksiden står det teksten "En liten gave fra hjertet". Tanken bak denne store størrelsen er at det skal være et fullverdig kort som kan festes til en gave uten å måtte skrive noe mer tekst på og som gjør såpass mye ut av seg at annen pynt ikke er nødvendig. En gave som er pakket i vanlig gråpapir og hyssing eller kanskje helt hvitt papir - vil være superflott sammen med disse tagsene. Leveres i bunt på 6 stykker. Husk å trykk på større bilde for å se flere detaljer.
Pris kr 120,-

9 kommentarer:

 1. Litt av en produksjon......og alt det fine du lager!!!

  Ønsker deg fine høstdager :o)

  SvarSlett
 2. Jättefina...
  Hoppas några svenskar hör av sig nu när jag länkar i min blogg...
  Kramis

  SvarSlett
 3. Mmmmm, nå gleder jeg meg til du legger ut strykemerkene også....... tenker meg en vintage veske i fløyel med strykemerke blonder og fløyelsbånd.... matchende cape og hatt.....selvfølgelig med samme dekor.....

  SvarSlett
 4. Skjønneste tagsene :)
  Skal jammen meg lage meg en ønskelista til jul i fra deg. Blir så glad hver gang jeg er innpå bloggen din å ser alt det fine du lager :)

  Bare elsker tingene jeg har kjøpt hos deg tideligere. Har en stor boks med fiskemat, den fikk akkurat plass opp i en hvit pose med broderi som jeg bestilte for en stund siden. Vips ble den stygge gule boksen forvandlet til en søt pynte gjenstand :)

  Ha en fin dag :)

  klem

  SvarSlett
 5. Som alt annet du lager så var disse tagsene også superflotte:)

  Håper du får en fin helg.
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Guri..så flink du er!! Jeg blir litt matt her jeg sitter og titter på siden din. Noe fint og nytt du har laget hver gang jeg er inne! Takk for fine bilder og fin inspirasjon;)
  Good helg fra Line

  SvarSlett
 7. Takk for koselig kommentar på bloggen! eBay er det bare å kaste seg ut i. Det finnes utrolig mye gøy der inne! Det er fort gjort å bli sittende noen timer.

  Du får si fra hvis du trenger en liten crash-course i eBay-shopping ;)

  Ha en fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 8. Hei Ann-Helen! :-)
  Så masse fint altså!!
  Gleder meg veldig,veldig masse til bildet vårt kommer...Klarer nesten ikke å vente :-)

  Ha en flott helg videre! :-)
  Klem

  SvarSlett
 9. Nydelig, som alt du lager!! :-) Håper du har en fin søndag! Klem

  SvarSlett