torsdag 15. juli 2010

NYE VARER I DAG!

Jeg har fått nye varer i dag! Det betyr at dere som venter på stempel-settet med alfabet og tall snart får det i postkassa. Jeg mailer dere i løpet av kvelden og skal få sendt det avgårde så fort jeg kan. (Jeg skal på et kunstnermøte i kveld, så det kan hende mailen kommer litt sent på kvelden.)
Ellers har det kommet noen blonder som er helt N Y D E L I G E !!! Gammeldagse og sarte og skjønne. Er du på jakt etter den UNIKE blonden, så kan jeg godt love deg at du snart finner den her!! Jeg legger ut litt og litt etterhvert som jeg får tid til å ta bilde av det. Hvite duker og medisinflasker er også blandt det nye. Så her hos meg er alt bare fryd og gammen, gleder meg til å vise dere alt sammen =)
PS! Til dere som har spurt om det ikke snart kommer gavekort på Salige Lavendel kan jeg si at det også kommer nå. Det skal en liten tur i prøvetrykken først, og ser det pent ut, blir det lagt ut på bloggen i dag eller i morgen. Ha en fin dag videre kjære bloggevenner!

5 kommentarer:

 1. Og vi gleder oss til å se alt sammen :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg til å se!!!
  Skynd deg :o)

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å se!:-)
  Ha en fin dag,
  klem H.

  SvarSlett
 4. Gleder meg også til å se.
  Ønsker deg en fortsatt fin torsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 5. Da gleder jeg meg til å se!! Og gavekort er jo kjempe lurt.. er jo en kjekk gave idé til meg selv (fra andre selvfølgelig).

  Klem Madelén

  SvarSlett