torsdag 3. juni 2010

Dans på roser

Enda et kort er laget med motiv fra kortene jeg fant i Paris. En nydelig dame med blondekjole, hatt og paraply. Mange skjønne detaljer... Teksten er "Livet er ikke bare en dans på roser - det er også solskinn og fuglesang!" Et glad`kort med andre ord =) Jeg vet godt at livet ikke alltid er en dans på roser, men hvis man setter seg ned og faktisk kjenner ordentlig på varmen fra solskinnet og virkelig hører på fuglesangen og tømmer alle bekymringer ut av hode og hjerte en liten stund - ja, da kan man få noen minutter hvor livet føles som en dans på roser ikevel! Bare prøv. Pris kr. 39,-

Bakside

12 kommentarer:

 1. Nydelig! Og det er helt sant som du sier, man burde ta seg tid til og kjenne gost etter innimellom, og man finner lykkefølelsen:)

  Ha en herlig dag!

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Så sant, så sant! Det er som om jo mer man strever etter den perfekte hverdag, jo dårligere får man det! De små tingene i livet er jo de som skaper hverdagen! Guri, nå kom jeg virkelig i det filosofiske hjørne, hehe! Takk for superkoselig kommentar hos meg, ha en flott dag!!
  Klem

  SvarSlett
 3. Nydeleg kort med koseleg tekst, og innimellom er livet slett ikkje så verst om ein berre hugsar og ta vare på dei gode stundene!
  Eg vil gjerne bestilla dei to skilta du la ut sist og som forsvann før eg fekk sukk for meg... for eg ser du skriv at det kjem fleire:0)
  Dei passar perfekt i Gatehuset me skal flytta inn i ser eg...
  Ha ein strålande junidag:0)

  SvarSlett
 4. Hehe, når jeg tenker over det så kan det jo hende at jeg har litt naive tanker om hvordan en apeunge oppfører seg :) Selvfølgelig vil den jo ikke sitte stille, det er jo en ape! Jeg skal til Nepal i påsken, så jeg håper jeg får muligheten da :)
  Jeg likte godt teksten på kortet :)

  SvarSlett
 5. Ja, jeg skal visst det :) Vi får satse på at apene der er villige til å sitte stille lenge nok til å bli fotografert ;)

  SvarSlett
 6. Nydelig, kortene og tekstene dine er så vakre.
  Nå må jeg snart få bestemt meg hvilke kort jeg skal bestille, men det er jo litt vanskelig å velge med så mange vakre kort.
  Ønsker deg en flott torsdag.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 7. Du har så rett- men takk for påminnelsen- den trengs av og til :-)

  ha en vakker dag :-) gode klemmer

  SvarSlett
 8. Hei!

  Takk for hyggelige ord!
  Så nydelige kort du har! Og veldig flott blogg!
  Ha en flott sommerdag :)!

  Klem, Kristin

  SvarSlett
 9. Nydelig kort med koselig tekst!
  Takk for besøk på bloggen min og hyggelig kommentar. Jeg synes at din blogg er så fin, og jeg gleder meg hver gang når jeg besøker den.

  SvarSlett
 10. Wow så flott :-)
  Nydelig motiv!!!
  Ha en fin kveld!
  Klem Guro

  SvarSlett
 11. veldig sant! Søtt kort og så nydelig bakside også. :-)

  SvarSlett