tirsdag 30. april 2013

Stengt!

På grunn av flytting som pågår må vi desverre stenge nettbutikkene i en periode. Vi åpner igjen i juni, og da lager vi stor åpningsfest =) Hvis vi klarer å åpne tidligere gjør vi selvsagt det.

I mellomtiden skal jeg prøve å gi litt livstegn fra meg og vise noen bilder fra restaureringen av det lille huset vi har kjøpt som er fra 1890. Mye å gjøre...men spennende også.
Solen skinner og fuglene synger, en nydelig start på dagen her i Mandal =) 
Håper du har det bra du også!

PS! Det går fremdeles an å legge inn bestillinger i nettbutikkene, men de blir kanskje ikke behandlet før vi åpner igjen.

tirsdag 23. april 2013

Sjakk på badet

Bildet er fra http://lulubelledesign.blogspot.no/2012_03_01_archive.html
Hva synes du om sjakkmønstret gulv på et bad??
Jeg synes det er tøft og tror jeg vil ha litt sjakk på badet i huset vi flytter til nå...
Synes det gir et lyst inntrykk selvom det er en del sort også. 


mandag 22. april 2013

Petrol (Sjøsmaragd)

Tusen takk for alle gode tips jeg fikk på forrige innlegg! Fikk også noen gode tips på mail og fb som var nyttige, takk for det også. Det kan tydeligvis  lønne seg å ha en stor skare interiørentusiaster som følgere på bloggen når vi skal renovere et gammelt hus =)) Kommer sikkert til å trenge deres råd en tid framover så jeg håper dere titter innom! Skal lage en bra giveaway som takk når vi er ferdig med flyttingen.

Jeg tror forresten jeg fant fargen jeg leter etter til slutt,  på Jotuns inspirasjonsblogg, HER. Bildet ovenfor er hentet derfra, og jeg synes det er en superkul farge. Hva synes du? Tror jeg kommer til å male et baderomsmøbel + speil i denne fargen. Skal få tak i en liten fargelapp neste gang jeg er i byen, så håper jeg bare at dert ligner på fargen på bildet ovenfor så jeg kan sette igang.  Blir gøy! =)

lørdag 20. april 2013

Å forenkle livet =)

Det skjer mye på en gang her hos oss i disse dager. Vi skal flytte fra stedet vi elsker, med havutsikt så langt øyet kan se og rådyr som tusler helt opp til terrassen vår. Vi har hatt noen herlige år her som vi har verdsatt høyt. Men nå skal vi altså forenkle livet ved å kvitte oss med mesteparten av gjelden vår - en deilig tanke! Derfor bestemte vi oss for å legge ut huset vårt til salgs, og solgt ble det... Det betyr at vi får mindre utgifter og at vi derfor ikke må jobbe så mye og det gjør at jeg og min kjære kan bruke mer tid sammen til både gøye og viktige ting i livet. Gleder oss veldig til det =) Vi synes jo egentlig vi er heldige som fortsatt vil være mest mulig sammen etter 20 års ekteskap, det er noe vi skal ta godt vare på. 

Det er en veldig fin plass der vi flytter også, med gangavstand til Sjøsanden. Vi elsker å gå turer langs strendene, det er ren terapi! 
Huset vi har kjøpt er fra 1890, men er i god stand. Det er likevel en god del som må gjøres der og arbeidet er påbegynt i denne uka. Det tar nok noen uker før vi føler at livet er forenklet - akkurat nå føles det litt motsatt siden det jobbes fra morgen til kveld...men det er jo bare en liten periode.


Siden det er så mange interiørbloggere som følger bloggen min, tenkte jeg å bruke deres ekspertise framover og håper jeg får mange gode råd. Her er mine 2 spørsmål i dag:

1. Vi må ha en midlertidig løsning på badet (badet skal utvides senere) og derfor må vi finne en rimelig løsning. Synd å betale mye for noe som skal rives vekk igjen om litt...Er det noen av dere som vet hvor man kan få tak i BILLIGST mulig belegg til baderom??

2) Er det noen som har en fargekode på en støvete turkis-blå farge?? Skal male et møbel på badet i den fargen. Har du bilder/ link / forslag, tas det imot med takk. 

Det var et lite livstegn fra meg i dag =) Blir spennende å se om noen har noen gode råd til meg.
Nyt dagen!!


onsdag 3. april 2013

Endelig - innbydelser og bordkort!

Det er så mange som har spurt om det kommer bordkort og innbydelser til gutt og jente snart...og endelig ble jeg ferdig. Er de ikke litt søte kanskje?? =)
Sart og søtt til jente, med forglemmegei og svak svak pudderfarget bakgrunn. Kan bli et nydelig bord med disse bordkortene. Innbydelsene forsegles med matchende etikett. En liten kvast forglemmegei synes også på baksiden av bordkortet til pynt for dem som sitter ovenfor ved bordet.
Litt tøffere må det være til guttene...
Her er bakgrunnsfargen svakt beige (vanskelig å få fram riktig fargenyanse på fotografiene!) og gutten i festklær og flosshatt er med på både bordkort og innbydelse. Innbydelsen forsegles med kompass-etikett, en tøff detalj som guttene nok vil like. Halve kompasset synes også på baksiden av disse bordkortene, det ser flott ut når de står på rad og rekke ved bordet! Små detaljer kan gjøre overraskende mye ut av seg.
Trenger du innbydelser og bordkort finner du dem HER.