tirsdag 30. oktober 2012

PUS med kaffekopp

 Pus med kaffekopp er lagt ut på Madame A.

 Det er en reproduksjon av en gammel kaffe-reklame, full av sjarm og en god posrsjon søtt =)
Det ser ut som den er litt morgentrøtt der den rører rundt i kaffekoppen.

Det var nesten litt utrolig - sjekk det rødstripete kjøkkenhåndkleet pusen har på seg som "smekke". Jeg vant faktisk det rødstripete nydelige kjøkkenhåndkleet som pusen ligger på her og det kom i postkassen i går. Det må man kalle bra match =) Tusen takk til Hos Jorunn som var så snill å forære meg det, ta en titt innom henne i dag og hils fra meg så blir hun sikkert glad.

PS! Det er kommet noen få spoler med jordbærrødt bånd og det med fransk skrift på. Jeg er nesten tom og det ser ikke ut til å være så lett å få tak i mer av det. Men det er altså noen få til dere som savnet dem i forrige uke. Snapp dem mens dere kan. 

Vi blogges! Takk for at du tar deg tid og bry til å legge igjen et spor, det er så koselig!!

onsdag 24. oktober 2012

Nice to know...

 "Nice to know that you and I always see the same moon shining!"
Dette er det nye postkortet i sort/hvitt serien. Du finner det HER .
Det leveres sammen med 2 stk. gavetags. Det har man alltid bruk for. 

Superkult å bruke som bilde på veggen også, det er lysekte trykk så man behøver ikke være redd for at det skal falme. Her plasserte jeg det inni en ramme uten glass på sort/hvitt veggen jeg har på atelieet og synes det passet godt inn =) 
(Få også med deg esken i samme serie rett under her)

Hva mener DU om den røffere stilen som er i anmarsj?? Synes du det er forfriskende med litt tøffere interiørtrend, eller vil du helst ha evigvarende shabby chic stil?? 
Liker du kanskje stilmix - litt søtt og litt tøft om hverandre?
 
 


Tøft og røft i sort / hvitt

 Gaveeske i sort / hvitt serien er lagt ut på Madame A. Gaveeskene leveres flatpakket, enkle å montere.
De kan brukes til så mangt...
Her er klistremerkene i samme serie.
Og mere kommer...Jeg har litt sansen for månefjesene =)  Det ene er fra en gammel fransk skokrem-reklame. Ha en fin dag og takk for at du titter innom! Kan hende vi "sees" senere i dag også, hvis jeg blir ferdig med det nye produktet og prøvetrykkingen blir bra.

tirsdag 23. oktober 2012

Flere franske etiketter

 Store franske etiketter er lagt ut på Madame A i dag.De er tilpasset blikkbokser, men er superfine på esker og andre ting også.
Putt en liten pose sjokolade i en blikkboks med etikett - og du har en koselig gave.
PS! Bruk bokser som har lokk du kan dra av istedet for bokser du må bruke boksåpner på! Da slepper du skarpe kanter.(Vet at Tupperware har en boksåpner som ikke lager kantene skarpe!)

Eller sett en blomst oppi. Tekstiler med fransk trykk finner du HER.
 


mandag 22. oktober 2012

Har du oppdaget det??

 Har du oppdaget at SORT / HVITT er veldig IN for tiden?
Det er ikke sikkert du bryr deg om hva som er "in" og "ut" så lenge du liker den stilen du har selv!
Men jeg synes det er forfriskende og inspirerende at stilartene varierer litt, og har veldig sansen for sort/hvitt stilen som er i vinden akkurat nå.
Nye klistremekrer er derfor designet og kommet ferske og ferdige ut av prøvetrykken - og du verden så gøydet var med disse =) 

 Det er bare fasinerende hvor stor forandring det kan bli bare med et enkelt klistremerke!! Blir like overrasket hver gang. Var de ikke litt kule på de hvite kubbelysene??
Dette er jo ikke den verste gaveideen heller - å kjøpe noen store kubbelys, klistre på merker, knyte sammen med et fint bånd (f.eks det du finner HER) - og du har en gave som ser flott ut og som helt sikkert vil bli brukt med glede.

En annen gaveide er å kjøpe en boks med spennende innhold (f.eks franske kirsebær fra Meny) - rive av etiketten og klistre på en av disse etikettene. Mottageren aner ikke hva som er innin boksen, det gjør det ekstra spennende =)
Mange synes det er vanskelig å finne spennende gaver til menn - kanskje dette kan være en ide?? Da må man jo selvsagt gå på let etter skikkelig spennende innhold i boksen, en boks med røde bønner vil nok ikke være det kuleste å få, hehe.
De nye kistremerkene er både lysekte og med vannfast trykk og du finner dem HER.
PS!Disse klistremerkene vil være superfine til kort-laging og scrap booking også!!
Helt til slutt - tusen takk til alle som titter innom meg selv når det går mange dager uten nytt innlegg. Jeg er overveldet over nesten 300 besøk på "dårlige" dager. Det er så koselig og da føler jeg at noen venter på nytt innlegg og nye varenyheter... så prøver jeg å levere så godt jeg kan =) Dette kalles positivt press, hehe.
Så takk for at dere er her og gjør det gøyå blogge og takk for at dere handler hos meg og til og med mailer meg og takker for varene dere selv har betalt for. Dere er de skjønneste!

(For all my foreign visitors - yes, I sell and send my items worldwide! Shop til you drop HERE =) 


tirsdag 16. oktober 2012

Franske etiketter og cupcake wrappers

Nye franske etiketter er lagt ut på Madame A under nyheter, HER. Passer i størrelsen til vanlige blikkbokser og er ganske så fine å bruke på kubbelys, flasker og store glasskrukker også.
Hvis noen lurer på hvordan jeg har fått stearinlyset til å stå oppi boksen,  så har jeg brukt plakatkitt (såkalt blå tyggis).
Noen friske cupcake wrappers er også kommet i butikken i dag, jeg har ikke hatt tid til å bake noen cupcakes, så noe inspirasjonsbilde har jeg ikke enda. Men det kommer. (Matchende eske finnes også i denne serien med striper, hjerter og polkadots. Se innlegget rett under her.) 
Du finner dem HER. Dette gir rett og slett mye morro for pengene! Hadde vært gøy å lage en serie med kjøkkenhåndklær i denne serien også...noen som er interessert??
Det var et aldri så lite livstegn fra meg sent på kvelden. Takk for at du tar deg tid til å kikke inn her hos meg =)

torsdag 11. oktober 2012

Hjerter, striper og polkadots

 Nyhet på Madame A i dag - eske med røde detaljer. Passer fint til små gaver, f.eks til sjokolade som jeg har puttet oppi esken i dag. Gleder meg til å gi denne lille sjokoladegaven til en god venninne som jeg skal treffe på søndag =)
Den leveres i "flatpakket" IKEA stil, hihi. Men den er veldig enkel å sette sammen. Det er monteringsveiledning med bilder i nettbutikken. Du finner den søte esken HER og jeg fikkk litt dilla på røde hjerter, striper og polkadots...så det blir en serie ut av dette.
Her hos meg er det solskinn, oktober har vist seg fra godsiden. Rosene blomstrer for annen gang, og jeg håååååper det er enda en stund til frosten kommer og tar dem. Nyter disse gode oktoberdagene! 
Det håper jeg du også gjør.

onsdag 10. oktober 2012

Pigasso

Disse to små grisene er kunstmalere. En dag hadde de veltet og åpnet noen bokser med kunstmaling på gården. Heldigvis var malingen ikke giftig. Dette ble det kunst av.
Sånn ser kunsten ut når de to grisene har malt seg ferdig. Bonden bruker denne kunsten til å samle inn til et godt formål...som jeg ikke husker hva var. Jeg tror han ville selge flere bilder av grisene med maling på enn selve grisekunsten. De var jo ganske skjønne!

(Bildene er fra Daily mail.uk)

tirsdag 9. oktober 2012

Etiketter til hjemmelagede godsaker

Har du savnet etiketter til hjemmelagede godsaker?? Det har jeg. Her er derfor en serie med etiketter til gode spiselige gaver eller til egne krukker fylt opp med hjemmelagede fristelser som brente mandler, cupcakes, søte godterier m.m. Synes teksten måtte være på engelsk, for den gamle etiketten designet er hentet fra hadde så sjarmerende "per 3 D quarter" (som jeg tror er en gammeldags måleenhet) og den hadde jeg lyst å beholde! Bakgrunnen er svakt pudderfarget (med litt renner og merker etter tidens tann) og teksten er rød og turkisblå. Den er mer turkis enn det ser ut på bildet her. Kommer inspirasjonsbilder senere. Du finner etikettene HER.
Håper dere har bruk for dem =) 
 


lørdag 6. oktober 2012

Avispapir nøste

Fortsetter gjenbruks temaet fra i går, bra at det ble god respons på det. Dette er noe vi alle burde tenke på og gjøre det vi kan for å redusere unødvendig miljøbelastning. Jeg har også mye å forbedre her altså, men jeg prøver å være bevisst på det.

 For å lage avispapirnøster klipper du strimler på ca 4,5 cm, dypper dem i kaffe (eller bruker sprayflaske) og tvinner en og en strimmel. Du skjøter ved å spare tuppene utvinnet - putte tuppene i hverandre og klemme/tvinne forsiktitg. Tauet er svakt mens det er vått, men blir sterkere tørt. Rull det rundt en plastboks mens du holder på og la det tørke sånn over natten.

Dekorativt synes jeg, både mens det er et nøste og når det brukes til gaveinnpakning.
Hva synes du??

fredag 5. oktober 2012

Tenker du på dette??

Det er ikke så lenge til millioner skal feire jul - tenker du på hvor mye papir som belaster miljøet etter gavenes innpakning? Det er faktisk en enorm miljøbelastning! Kanskje du kan være litt miljøbevisst når du gir gaver...og bruke avispapir som innpakning??!! Velger du avissider uten bilder på, kan det se riktig flott ut. Mangfoldige aviser kastes hver dag, så hvorfor ikke gjøre bruk av dem!
Tips: Dypp avissiden i kaffe, krøll den sammen til en løs ball og la den tørke slik. Da får du en superkul tekstur på papiret når du bretter det ut igjen etter at det er tørt, og kaffen gjør at det ser antikt ut.

Etterpå kan man faktis bruke den resirkulerte avisen enda en gang. Åpne pakken bare i den ene siden, og vips har du en avispose som du kan sette et syltetøyglass oppi med en blomsterkvast. Og selvsagt blir den enda finere med en av etikettene fra Madame A =)
Som du ser er til og med båndet laget av avispapir, ganske kult synes jeg. 
Blir du med på å tenke litt miljø da??
PS! Det kommer flere etiketter i butikken om litt.
Har du flere kule eller nye miljøtips - så skriv det gjerne her i kommentarfeltet, vi trenger noen påminnelser og ideer.

torsdag 4. oktober 2012

Oh la la

 Her er de annonserte franske apotek etikettene. Oh la la dette var gøy å leke seg med !
 Jeg er generelt svak for gamle flasker, og etiketter gjør mye ut av seg synes jeg. Alle etikettene (utenom den på Durance flasken) finner du på Madame A. Dagens nye etiketter leveres på ark med hele 24 etiketter, så da kan man sløse litt og ha det gøy! Som gaveideer kan nevnes å kjøpe noen gamle flasker på bruktbutikk og fylle med f.eks olivenolje eller bakepulver/ vaniljesukker, Lavendel, te eller kaffe...og klistre på etikett og gi i gave.

 Selv en gammel ølflaske blir sneisen med etikett på og en blomsterkvast oppi =) 
Man kan også feste etiketter på stearinlys som gaveide eller som pynt i eget hjem. 

Etikettene finner du HER. Og har du flere gave ideer med disse må du gjerne dele dem!
PS! Det er mulig å få trykket egen tekst på dem også, les teksten under varen i nettbutikken.
Det er noen FÅ apotekerflasker igjen i nettbutikken, noen brune og noen blanke.
Takk for at DU tittet innom meg, kos deg med dagen hvis du kan.

onsdag 3. oktober 2012

Franske apotek etiketter

Franske apotek etiketter kommer snart i nettbutikk. De gjør selv en kjedelig ølflaske fjong og sneisen - klistre etiketten på og fyll med vann og en liten blomst - og du har en fin vase =)
Jeg brukte etikett på en kjedelig oljeflaske, og nå ser den dyr og fin ut. (Kanskje en gaveide også hvis man vil gi noe fint men ikke har råd til at det skal koste så mye??) 
Skal prøve å få tatt ordentlige bilder av etikettene i morgen mens det er dagslys.
De vil leveres på ark med 24 stk, sånn at man kan tillate seg å sløse litt med dem, og det er 4 forskjellige design. 
Mer om det i morgen...jeg ville bare gi litt livstegn fra meg så dere ikke glemmer at jeg finnes!
Nyt kvelden!!