lørdag 29. september 2012

Hi hi, så gøy =)

Ja, da klarte jeg min første animasjon...inspirert av den flinke damen bak denne bloggen. Hun har en beskrivelse av hvordan man gjør det, så hvis du vil prøve deg på det selv, kan du lese innlegget hennes.
Det er spennende nyheter på gang...her vises de første 3 gave-tags og flere kommer. Det kommer også runde etiketter til gavepynting. I dag skal jeg gi bort en overraskelsesgave og da fikk jeg brukt både tags og etiketter til pyntingen, så håper jeg at mottagerne blir fornøyd også. 

Her er det både sol og regn på samme tid, vet ikke helt hva et sånt værfenomen kalles - men da er det vel fuktig solskinn?? Ha en strålende aften! (Og ja takk, skryt for mine animerte bilder mottas med den største takknemlighet.)


torsdag 27. september 2012

Jeg glemte jo helt...

Jeg glemte helt å fjerne tilbudet på fyrstikkeskene, det skulle egentlig bare være et introduksjonstilbud i helgen - men her skjer det så mye at jeg helt glemte å fjerne rabatten fra nettbutikken. 

 I morgen fjerner jeg den en eller annen gang i løpet av dagen, så hvis du vil sikre deg noen fyrstikkesker til billig pris bør du slå til nå.
Og jeg kan bare si at det er ganske morsomt og pynte med dem, de skaper flotte små fargespots som gjør litt ut av seg. Så fikk jeg gitt litt livstegn fra meg også....Legg gjerne igjen en hilsen til meg, så har jeg noen blogger jeg kan klikke meg rett inn til i helgen =)


fredag 21. september 2012

PS! I love you - UTSOLGT, men kommer inn igjen

Tøft metall skilt med koselig tekst er lagt ut på Madame A i dag, du finner dem under kategorien "skilt".

 Ellers må jeg si det var gøy å pynte med de nye fyrstikkeskene. Jeg har lenge sett etter noen det ikke var de vanlige englebildene på, men fant ingenting. Det var kanskje bare bra, for da fikk jeg lyst å designe mine egne esker og da fikk jeg også brukt noen av de skjønneste bildene som jeg har hatt på lur lenge. Damen med speil i hånden passet så fint på nattbordet (eh...nattstolen) min! 

Introduksjonstilbudet på fyrstikkeskene som er på Madame A, lar jeg vare ut helgen (med mindre de blir utsolgt før den tid), og tilbudet er ganske bra : en stor og en liten eske for 50 kroner. En rimelig og hyggelig gaveide! Skiltet ovenfor + eskene er vel heller ingen dårlig gaveide?

Ha en strålende dag hvis du kan og tusen takk for at du titter innom meg! Legger du igjen en hilsen kommer jeg innom deg i kveld / helgen. Er så lett å klikke seg inn til dere via kommentarfeltet istedet for å lete opp blogger. Så en extra takk til dere som legger igjen hilsener =)
Skiltet er ikke lenger i butikken, men kommer inn igjen.

torsdag 20. september 2012

IS til frokost er da sunt!!

Jeg kjøpte meg is-maskin i går. Det var supergøy =) Denne isen er laget av soya-yoghurt, bringebær, honning og lønnesirup.  Den er altså sunn! Hvorfor ikke starte dagen med en skål is tenkte jeg i dag tidlig - og jeg fant intet svar på hvorfor jeg ikke skulle gjøre det. Så dagens frokost ble is! Maskinen funker så bra, ingen istråder/iskrystaller og en herlig konsistens også etter en natt i fryseren.

tirsdag 18. september 2012

Mann i blonder og rosa sko for 50 kroner (hi hi)

 Nå er fyrstikkeskene som ble annonsert i går kommet i butikken. Jeg er så glad for økende besøk på blogg og butikk, at jeg gir et introduksjonstilbud på disse eskene. En pakke med en stor og en liten får du for 50 kroner =)
 Jeg har ikke så mange foreløpig, så jeg kan ikke garantere at det er nok til alle som vil ha. Men det kommer flere etterhvert. Nostalgiske fyrstikkesker er populært og kan være et blikkfang både på hyller, lysfat og bord.
 Designet på disse er i de skjønneste fargetoner - rosa, gult, turkist, grønt og lyseblått. Fyrstikkhodene er mørkebrune.

 Selv om fabrikkstilen sniker seg inn i mangt et hjem for tiden, er det mange som holder godt fast på de små søte pike-bildene. Det kan jo også være et supert kontrastsupplement til en røffere stil. Stilmix er gøy og skaper spennende interiør.

 En sepia variant er også med i serien, vakker og sart stemning.
 Som mange vet er jeg veldig glad i hunder, så denne storsjarmøren er jeg veldig glad i! Den har fått plass i min stue og lager en herlig turkis/gul fargespot på en mørkebrun kasse. Love it!!



 Mann i blonder, rosa bukse og til og med rosa sko, hihi - ganske lekkert! I dag er det forbeholdt kvinner å gå i rosa og bruke blonder, men sånn har det jo ikke alltid vært. Tenk for et fabelaktig gatebilde det var den gangen dette var et alminnelig antrekk! T-skjorte og olabukse som til og med sagger langt nedover...er ikke like facinerende vil jeg påstå.

 Håper jeg har fått til en god blend av tøft og søtt og at det faller i smak hos mine aller kjæreste kunder! Fyrstikkeskene finner du på Madame A under kategorien FYRSTIKK ESKER (nsaturlig nok).


mandag 17. september 2012

I fyr og flamme...

 Nostalgiske fyrstikkesker med lysekte og vannfast trykk kommer til Madame A i morgen. Jeg rakk det ikke i dag. Her er en liten smakebit. Baksiden av eskene ser du nedenfor.
 Friske farger og herlige motiver fra antikke reklamer.

 Gult - turkis - rosa, noe søtt og noe tøft. Mer om det i morgen =)
Godnatt til deg som kikker innom og sov godt!






















Stil MIX + styling = gøy

Ja, det er gøy å mixe og style litt. Elsker de gamle vektloddene og strykejernet, skjønt jeg er glad for at jeg slepper å stryke med det... Synes det er gøy å bruke sort/hvitt og blank metall (fabrikkstil) sammen med gamle rustne ting. Det skaper litt spenning at det er litt kontraster i stil og tekstur.
 Bildet i den gamle rammen er fra en antikk reklame for trådsneller. 

Sneller med skrift kan du lage selv hvis du får tak i noen gamle sneller. Har du et stempelsett med bokstaver kan du stemple på bokstavene på en stoffstrimmel, eller du kan lage strykemerker med den teksten du vil ha. Om du ikke gidder det, kan du kjøpe det HER (men det er bare noen få igjen av dem) og avis plansjen kan du kjøpe HER. Liker du stil-mix eller liker du best at alt er i samme stil?? Har du også begynt å snike inn elementer fra fabrikkstilen?



torsdag 13. september 2012

Avis på veggen

Tøff plansje i avis-stil trykket på kraftig lerret. Her er ingen dårlige nyheter, bare motiverende sitater =) 
Plansjen er nesten 60 cm i høyden, så den blir lett et blikkfang og skaper litt spenning i interiøret. 
Teksten er så positiv at man nesten kjenner energien komme flygende.

To av mine favoritt-sitat-personer er Albert Einstein og Audry Hepburn. Facinerende personer begge to og gode til å formulere ord og tanker på en spennende måte. Sitater fra disse to er selvsagt med.
Plansjen finner du her på Madame A.





tirsdag 11. september 2012

For barna

Sjarmerende plansjer til barnerommet er lagt ut på Madame A i dag.
Barn elsker som regel å tegne, og disse plansjene kan være en inspirasjon til å prøve seg som kunstner =) 
Henger du plansjene opp med plakat-kitt (blå "tyggis") er det lett å ta dem opp og ned av veggen. 
Du finner plansjene her.

Noe alle barn vil sette stor pris på - er om du setter deg ned og tegner sammen med dem! Det husker jeg at mamma gjorde, og det er et veldig koselig barndomsminne. Hun tegnet damer og babyer og jeg husker jeg synes de var så utrolig vakre. Jeg har akkurat vært hjemme i Oslo en tur, og på bordet på kontoret lå en tegning av et dameansikt som mamma nok hadde rablet ned mens hun satt i telefonen. Jeg smilte da jeg så den og tenkte at det er akkurat den samme "mammastreken" fremdeles =) 
Så sett deg ned og tegn sammen med barna en liten stund og skap gode minner i hjertet.
Kvalitetstid er viktig å dele både for liten og stor!

onsdag 5. september 2012

C for cheerful

En bokstav til er i boks - "C stands for cheerful".
Les innlegget nedenfor for mer info om denne bokstavserien. 
Jeg synes det forsiktige smilet på denne vintage lille jenta er så nydelig! Som regel skulle man jo ikke smile på bilder fra denne tidsepoken, men her smiler hun så yndig. Intet er så vakkert som et smil =) 

Takk for alle koselige hilsener jeg får fra dere, dere er gode!

tirsdag 4. september 2012

Bokstaver

Nå ligger bokstav-plansjene i nettbutikken HER. Foreløpig har man mulighet til å få sitt eget bilde trykket på plansjen - kanskje av barna eller andre man er glad i. Hvis det blir for mye jobb med dette tar jeg vekk muligheten, men jeg vil prøve det ut. Kan hende mange synes det ville være koselig å få en kjær person i rammen istedet for disse gamle bildene?? Vi får se...
Kan jo være en veldig hyggelig venninnegave / søskengave/ mammagave også.

For å få ditt eget bilde på plansjen mailer du bare bildet du vil ha til oss. Hvis du bare har fargebilde, gjør jeg det om til sort/hvitt hvis du ønsker det.

DER KOM SOLA!! Jippi. Det har regnet tett fram til nå, så jeg var spent på om værmeldingen skulle holde ord, og det gjorde den. H for Happy =) 


søndag 2. september 2012

A for Amazing

Copyright Salige Lavendel
I morgen kommer enda en ny plansje-serieMadame A. Her er en av plansjene.
På disse har man mulighet til å få satt inn sitt eget bilde, kanskje av barna eller noen andre man setter pris på. Mer om det i morgen, jeg ville bare innom for å gi et livstegn fra meg.
Jeg er så glad for alle dere som trofast følger bloggen min - you are amazing =)