onsdag 30. mai 2012

Vis meg ditt kamera - Maias utfordring

Jeg rekker så vidt å hive meg med på Maias utfordring. Du finner den HER.
Jeg er veldig glad i min venn Canon =)
Jeg hadde et lite kamera også en gang, som var litt lettere å ta med seg på små turer. Men etter mang en tur på Mandals strender ble det sandkorn i mekanismen. Sand er bra å putte tærne i, men altså ikke bra å putte et kamera i!! Savner å ha et lite kamera i tillegg til min gode venn på bildet her, så jeg er litt ekstra håpefull på denne giveawayen, siden premien bl. a er et lite kamera i passe størrelse og i kul farge =) 
Nyt dagen og takk for at du titter innom meg i dag. 
PS! Det er en plansje-giveaway rett under her, bli gjerne med på den også!

mandag 28. mai 2012

GIVEAWAY, plansjer =)

Nå er det på tide med en giveaway her igjen. Madame A plansjene har blitt bestsellere for tiden, så da blir det plansjepremie denne gangen. Den nyeste plansjen i "familien" er denne tøffe bilplansjen. Tenk så idyllisk trafikkbildet hadde vært med disse bilmodellene på veien... Resten av plansjefamilien finner du HER.

For å være med må du gjøre følgende:

1. Lag et innlegg på bloggen din hvor du viser bilde av hvilken (eller hvilke) plansjer du ønsker deg. Det må være link til denne giveawayen. (Har du ikke blogg kan du gjøre det på facebook)

2. Skriv en hilsen i kommentarfeltet når du har gjort det. 

Det kan godt hende du vinner flere enn en plansje, så det kan lønne seg å ha flere enn en på ønskelisten. Bilder av de forskjellige plansjene finner du på Madame A. (Selv om det står copyright på bildene er det selvsagt lov å bruke bildene i forbindelse med denne giveawayen.)

Lykke til =)
Og velkommen til å bli følger hvis du ikke allerede er det.


søndag 27. mai 2012

Special moments...

Nytt postkort i dag med vakkert gammelt motiv. Tekst :
Always collect special moments
Håper det kommer mange "special moments" på din vei i dag!
Kortet finner du på Madame A, men de spesielle øyeblikkene må du samle selv =)
Nyt dagen!!

torsdag 24. mai 2012

SKO anno 1881

Copyright Madame A
Ny plansje på Madame A i dag med skomote fra 1881. Priser og tekst under hver skomodell. Prisene fra 1881 er i seg selv en superskjønn detalj på denne plansjen. Her får man en nydelig håndlaget skolett for under 2 dollar eller ca.12 kroner... det skulle vært dagens skopriser det!
Sneisne fasonger på skotøy fra denne tiden. Plansjene på Madame A har blitt superpopulære i det siste, det synes jeg er gøy. Flere plansjer er på vei, og denne plansjen finner du HER.



tirsdag 22. mai 2012

Sommerlige nyheter

Takk til alle dere som har tittet innom meg i dag, godt dere ikke glemte meg helt selvom det plutselig ble litt stille her på bloggen noen dager. To nye sommerlige kort er lagt ut i nettbutikken i dag. 

"To watch the clouds float across the sky is hardly a waste of time."

Hengekøya har kommet fram her hos oss og er et tegn på at sommeren endelig har kommet, jippi!!
De nye kortene finner du på Madame A.

Hvis noen lurte

Hvis noen lurte på hvorfor det ikke har vært noen aktivitet her på bloggen, er det fordi jeg har hatt huset fullt av gjester, gjester i alle rom. Herlig å  være omgitt av latter og gøy og gode samtaler og sterkere vennskap - og selvsagt god mat og edle dråper i glasset. Men nå er hverdagen tilbake! Heldigvis er det en del av dette her i huset til daglig også.

 Og så har jeg vært så heldig å vinne en superfin giveaway, heldige meg =)
Teboks (som er sommervikar som vase) og keramikkhjerte og til og med et hjemmelaget kort, nydelig alt sammen.
Tusen tusen takk til Annfrid med bloggen MIN GLEDE.
Trykk på koblingen så kommer du til bloggen hennes.
Det kommer nok et innlegg senere i dag også, nå skal alt det forsømte tas igjen...
Nyt dagen, håper solen skinner hos deg. Og så håper jeg at alle dere nordpå er kvitt snøen for denne gang!!! Unner dere noen ekstra varme lyse dager.


tirsdag 15. mai 2012

The world is full of roses...

Vakre motiver og poetisk tekst i riktig nostalgisk stil er på menyen i dag.
Tekst på kortet:
"The world is full og roses, the roses full of dew, the dew is full of heavenly love - that drips for me and you!"
Det er roser på baksiden av kortet også.
Kortet finner du på Madame A.

mandag 14. mai 2012

Fugl i rede

Nytt fuglekort på Madame A i dag. Tekst på kortet er :
" If all else fails, there is still music in the air. Birds are always singing!"
Du finner kortet her.

Tusen takk til alle dere som ga meg tips og råd til maleproblemet mitt i innlegget under her. Jeg kommer tilbake med et innlegg og deler mine erfaringer så snart jeg har fått prøvet ut noe!

søndag 13. mai 2012

Hva maler dere møbler med? Trenger gode tips.

Hva maler dere møbler med? Jeg fikk anbefalt denne Lady malingen på Maxbo i Mandal, som er en vannbasert oljemaling. Men den var helt grusom å male med! Den tørker så fort at det er vanskelig å male en stol så den blir pen på alle sider. Hvis det er en renne et sted, og jeg vil ta den bort med malekosten, blir det stygge striper og merker istedet...så fort tørker denne malingen. Hvilken maling bruker dere?? Gode tips mottas med stor takk, for denne malingen var en skuffende overraskelse og jeg kan ikke forstå at den skal være en god anbefaling til maling av møbler! Å, som jeg savner den gode gamle oljemalingen...



torsdag 10. mai 2012

Vakre Violer er på menyen i dag. Dette kortet er kjempestort - ca 24,6 cm x 19,5 cm - og ser flott ut på en hylle. Kan brukes som gratulasjonskort til mange anledninger, f.eks når en ny verdensborger har meldt sin ankomst. Tekst på kortet er: "Life is beautiful - and so are you!"
Du finner det her på Madame A.





onsdag 9. mai 2012

Sommerfugler

Kort med vakre sommerfugler og teksten:
"I collect butterfly-moments. Here, have a moment!"
Kortet finner du på Madame A.
Samler du på sommerfugl-øyeblikk?

mandag 7. mai 2012

Tallerken

Nytt kort i dag, formet som en tallerken i blått og hvitt. Tekst på lappen som ligger oppå tallekenen (lappen er ike løs altså, den er en del av designet) : "En tom tallerken er som en ny dag - klar for nye opplevelser!" Du finner tallerken-kortet på Madame A.
Sett gjerne kortet på en tallerkenhylle, det er hele 19 cm i diameter.

lørdag 5. mai 2012

Overføringspasta lar vente på seg!

Til alle dere som venter på transfer-motivene : overføringspastaen skulle ha kommet til Kristiansand på torsdag og jeg gledet meg sånn til å kjøre og hente dem. Men så fikk jeg beskjed om at leverandøren er forsinket med 2-3 uker leveringstid. Så da må vi vente enda litt til. Det var litt (veldig) skuffende, men ikke noe å gjøre ved.

I mellomtiden er det en liten fordel, og det er at jeg får mer tid til å designe flere motiver så det blir litt mer å velge mellom når de legges ut for salg. På bildet over her har jeg brukt et transfermotiv som jeg laget i går med ganske stor skrift. Synes det passet så godt til blomsterkasser og det begynner vi jo så smått å ta i bruk i disse dager. Beklager igjen for ventetiden, jeg skal gi beskjed med en gang jeg får den savnede overføringspastaen!
Nyt helgen og tusen takk for at du titter innom meg.

fredag 4. mai 2012

Putedronning

Min lille putedronning er en herlig skapning - ikke stort større enn en flue og med et stort hjerte.
(Ja, sånn tolker iallefall matmor det!) Enda så godt hun ligger i den myke putehaugen, kommer hun straks for å gi matmor suss når hun ser jeg kommer med cameraet. Vi er glad i hverandre hun og jeg =)


tirsdag 1. mai 2012

Er dette vanlig??

Er det vanlig at Forglemmegei er i full blomst i slutten av april / begynnelsen av mai?? Synes ikke jeg husker at jeg pleier å plukke dem inn så tidlig som dette. Noen som vet?
Vakre er de i allefall! Plukket inn en bukett i går og satte i en blikkboks med etikett på.
 Er så glad for at Forglemmegei sprer seg så villig. Det betyr at jeg kan plukke masse og likevel ha et blått blomsterhav der de står. 

(Copyright Ann-Helen Børufsen)
Jeg har lagt ut dette diktet mitt tidligere i forbindelse med salg av serien med illustrerte dikt på lerret, men jeg legger det ut i dag igjen. Synes det passer så godt til denne solfylte dagen jeg har fått i gave i dag, sommerfugler og Forglemmegei er noe som gjør meg glad =)
Du må sikkert trykke på større bilde for å lese teksten.
Nyt dagen og takk for at du titter innom meg.