onsdag 29. februar 2012

Franske stemninger

Nye strykemerker på Salige Lavendel i dag - med franske stemninger. Trykkene er fra gamle franske dokumenter i all sin skjønnhet, noen av dem er over 100 år gamle. Såpe, sjokolade og stempler er tema på strykemerkene. Disse kan nok bli flotte på både puter, lavendelposer og andre prosjekter. Du finner dem i nettbutikken her. Håper de faller i smak =)

For my english speaking guests: This is an iron-on transfer sheet with french graphics. You can buy it here.

mandag 27. februar 2012

Marie Antoinette GAVE til deg

Endelig fant jeg ut at det går an å bli kvitt den såkalte "lightboxen" på blogger. Når man klikker på bilder for å se dem større, blir de vist som en lysbildeframvisning med mørk bakgrunn og bildene vises ikke så store som de egentlig er. Er det flere som har irritert seg over dette er det bare å si ifra, så skal jeg fortelle hvordan det fjernes. 
Nå er det fjernet på bloggen min, og det feirer jeg med å gi bort et nydelig Marie Antoinette bilde som du kan laste ned. Klikk på bildet og klikk en gang til, så får du original størrelse. Bildet er fra en bok utgitt i 1918. Håper det er noen som kan bruke det til noe spennende og kreativt! Sikkert flott å lage strykemerke av (f.eks på en Lavendel pose eller veske), eller bruke i scrapbooking / kortlaging eller skrive ut og henge på veggen. 
 Les "Terms of use" nedenfor før du evt. bruker bildet kommersielt.

 Lager du noe av dette bildet kan du gjerne vise oss det! Jeg kommmer til å dele flere gamle skatter fra antikke bøker framover hvis det er interesse for det.

tirsdag 21. februar 2012

Brune papirposer med herlig fransk trykk!

Brune papirposer med skjønne franske trykk! Trykkene er sjokolade-relatert

Det er fint å ha liggende noen sånne poser når man trenger en liten gave å gi til noen. Fyll posen med litt sjokolade i løsvekt og lukk posen med tape eller stift den igjen. Det blir en kjempeflott gave!! 

Posene kan du kjøpe HER. De er fine å fylle med sjokolade å ha stående på kjøkkenet også, pynter opp på en røff, enkel og rustikk måte. Elsker brune papirposer og har ønsket meg trykk på dem lenge, så det var gøy å se dem ferdig i dag. Håper de faller i smak!

lørdag 18. februar 2012

Litt rødt

Ny serie med litt rødt. Teksten på kortene kan du lese hvis du trykker på større bilde. Likevel skriver jeg teksten på sommerfuglkortet her, fordi jeg synes den er litt koselig =)

"I dreamed I was a butterfly, flitting around in the sky;
then I awoke.
Now I wonder : Am I a girl who
dreamt of being a butterfly,
or am i a butterfly dreaming that I am a girl?

Du finner serien HER.

PS! Takk for alle hilsener jeg fikk i går iforbindelse med mitt lille hjertesukk over alle blogger med ordbekreftelse. Hvis du har dette på din blogg, kan du lese hvor mange som lar være å legge igjen hilsen på slike blogger - det er rett og slett hyggeligere å besøke blogger uten å måtte fylle ut en hel mengde ord som man i tillegg må tyde etter beste evne for å bevise at man ikke er en maskin.

torsdag 16. februar 2012

Barnslig knappe-glede (og et lite hjertesukk)

Nye tags i dag - med barnslig knappeglede =) Flott linjert bakside sånn at du kan skrive noen ord der. "God bedring" tagsen trenger jeg  selv akkurat nå, for jeg har fått influensa for 2. gang. Ikke så veldig gøy!! Tagsene finner du her. Håper du likte den barnslige knappegleden min!

Hjertesukk :
Nå synes jeg det begynner å bli et problem med blogger som har "ordgodkjenning". I det siste har det vært DOBBEL ordbekreftelse, hvor det ene ordet er deformerte pixler som man nesten ikke skjønner plukket av. Det er slitsomt, og i dag gadd jeg ikke lenger å kommentere når jeg så at det var ord-godkjenning! Det er jo litt synd, for jeg legger alltid igjen en hilsen der jeg er innom. Det er flere enn meg som begynner å hoppe over blogger med ordbekreftelse...Hvis du har det på bloggen din og vil fjerne det, kan du følge den enkle demoen til Fabelaktig HER
Hva mener du om ordgodkjenning??

mandag 13. februar 2012

Vårslepp på den nye blomsterserien

Nå er den nye blomsterserien "Add some colour" lagt ut i nettbutikken. Her  viser jeg 3 av kortene, men det er 7 i serien. De andre kan du se her. Synes det ble friskt med fargesirklene - litt fargeterapi og feelgood-stemning. Det er det flere av oss som kan trenge gjennom den siste vintertiden. Baksiden av kortet har også fått fargesirkler. (Bilde kan du se på nettbutikken)
Ha en koselig dag du som titter innom, og takk for alle koselige hilsener jeg får fra dere!



søndag 12. februar 2012

Macarons i friske farger

3 nye postkort med macarons som tema - fristende og fargerikt! Du finner dem her.
I morgen kommer "vårsleppet" på den nye blomsterserien i Salige Lavendel kolleksjonen., Blir friskt og fargerikt det også. Er du i fargemodus for tiden??

søndag 5. februar 2012

Nose for news

Litt mer "dog love" herfra, med hjerter og teksten "nose for news". Du finner de nye kortene og tagsene her.
Ha en flott søndag! Her snør det...

fredag 3. februar 2012

Berries & fruits

Ny serie med "berries & fruits". Motivene er fra en over 100 år gammel bok, og på tross av alderen fremstår både bærene og eplet som saftig og fristende. Håper du liker teksten også. Du finner serien her.Velkommen inn og kikk.