onsdag 30. november 2011

Blå / hvit nostalgi

Etiketter i gammelt og kjært mønster på ConZept i dag. Det kommer både kremmerhus, tags og cupcake wrappers i samme serie =) Jeg kan bare si at dette ble lekkert og jeg gleder meg til å vise fram hele serien.

mandag 28. november 2011

KNEKKEBRØD

Denne knekkebrødoppskriften anbefales!!! Jeg har prøvd flere andre oppskrifter med vekslende hell, men denne er den beste etter min mening. Jeg skriver både desiliter og gram, så kan man bruke det man liker best. Selv setter jeg hele bakebollen oppå vekten min og nuller ut mellom hver ingrediens, så behøver jeg ikke helle det i litermål først, bare rett i bakebollen.

OPPSKRIFT

1 dl. rapsolje ( 70 gr)
8 dl. lunkent vann
1 dl. ristede gresskarkjerner ( 60 gr)
4 dl. havregryn (160 gr)
2 dl sesamfrø (110 gr)
1 dl linfrø (70 gr)
2 dl solsikkekjerner ( 130 gr)

Bland godt og la det svelle i 20 minutter.
Deretter har du i :

4 dl sammalt rug (215 gr)
1 ts salt
1,5 ts bakepulver

Bre den tynne røren/deigen utover 3 bakepapirkledte stekebrett og "tegn" inn ruter. Knekkebrødene blir pene å se på hvis du klarer å lage rutene like store...

Stekes på 180 grader i ca 30 - 35 minutter
Steketiden er forskjellig fra ovn til ovn. Jeg bruker en pizzafunksjon som gjør stekingen jevnere, har du ikke dette kan det hende du må følge med litt på slutten av steketiden og bytte det øverste og nederste brettet de siste minuttene. Noen må ha lengre steketid.
Legges på rist til de er avkjølt.

Lykke til =)


fredag 25. november 2011

Rustikke kleshengere med trykk


Tøffe rustikke kleshengere på Conzept i dag. Det er nydelig trykk med ornamentstil på dem og de ser passe slitt ut. Jeg har ikke så mange, så vær kjapp hvis du vil ha noen. Flere bilder på Conzept. De ble superfine på soverommet hos meg, så nå hives alle stygge hengere ut og inn med disse =)

lørdag 19. november 2011

Jente med vintage kjole på Conzept i dag

Nydelig nyhet på Conzept i dag! Et litt spesielt kort som kan monteres så det blir en jente som kan stå av seg selv =) Flere bilder finner du på Conzept.

Kjolen hennes er skikkelig fin og shabby og faller så flott der hun står. Er hun ikke litt skjønn?
God helg til dere alle sammen!!

tirsdag 15. november 2011

Da er de på plass


Da er de to nye strykemerkene på plass i butikken. Du finner alle strykemerkene HER.
Vil samtidig si takk for alle som har handlet hos meg i det siste! Gøy at de cupcake wrappers´ene på Conzept slo an så godt. Husk at man kan bruke dem flere ganger!
Nyt dagen og takk for at du titter innom meg =)

mandag 14. november 2011

Trend - Natur

Å ta naturen inn i interiøret er høstens store trend. I morgen kommer det to nye strykemerker til nettbutikken, hvor natur er temaet.

Liker du denne natur-trenden??


fredag 11. november 2011

Deilig LERRET og gave =)

En ny rull med deilig Epson lerret har kommet til atelieet =) Regner med at det er mange som kommer til å kjøpe plansjer for å gi bort i gave framover, så nå trenger jeg ikke bekymre meg for at jeg går tom for lerret. Alle plansjene i Salige Lavendel kolleksjonen finner du her. Det har blitt en ganske stor plansjefamilie, og flere er på vei! Hva slags kunst/bilder liker du å henge på veggen?? Hva gjør du for å få en personlig touch på veggene?

For noen dager siden fikk jeg en koselig gave fra bondekåna =) Tusen takk for det!! Oppvaskbørsten er i flittig bruk allerede. Hyggelig å finne sånne overraskelser i postkassa istedet for regninger...Titt innom bondekåna og hils fra meg da =)

onsdag 9. november 2011

Endelig kom cupcake wrappers også =)


Nå er cupcakes wrappers også lagt ut på Conzept. Det var fryktelig gøy å bruke dem for første gang i går =) Jeg følte meg som en profesjonell konditor...og jeg elsker å føle meg profesjonell, hihi. Noen ble pakket inn og gitt i gave også.

Jeg lagde meg en eske-bunn som jeg la muffinsen i og la matpapir løst rundt og cellofan utenpå. Litt hyssing og en tag, så ble det en koselig gave å gi bort. Jeg har fått dilla! Så jeg har planer om flere typer cupcakewrappers framover. Det skal snart bli giveaway her igjen, er disse wrappers´ene noe dere vil ha på giveawayen??


tirsdag 8. november 2011

Nyhetene =)



Da er det lagt ut litt nyheter på Conzept igjen. Nydelige bånd på pappspoler og frøposene som jeg viste i går. Cupcake wrappers kommer litt senere. Noen har lurt på hvordan det er å handle via Conzept bloggen. Det er som en vanlig nettbutikk - man legger så mange varer man vil i handlevognen og så betaler man med PayPal konto eller med bankkort. Shop til you drop! =)

mandag 7. november 2011

Frøposer og cupcake wrappers

Frøposer og cupcake wrappers kommer snart for salg på Conzept. Har hatt det utrolig gøy med å lage disse!! Begge deler blir lagt ut på bloggen i morgen. Samler du egne frø?? Jeg har ikke så veldig grønne fingre da jeg er en mester i å glemme å vanne...Men jeg har samlet frø fra blå Violer, og de har jeg fått til med stort hell. Det er antagelig det letteste i verden å få til, men jeg gleder meg over det likevel! Er det forresten noen som har et norsk ord for cupcake wrappers??

søndag 6. november 2011

VINNEREN er......


I dag er det den 6. november og da må vinneren utkåres for den lille "Wishful thinking" boka.
Vinneren ble MISS METTE ! Gratulerer til deg =) Takk til alle dere andre også som ble med og som delte på facebook. Det verdsettes!
Håper dere har hatt en koselig søndag =)

fredag 4. november 2011

Har du sans for Zanz?

Hvis du har vært på Zanz som ligger på Lillestrøm vet du at dette er en spennende butikk med både sjarme og god atmosfære! Her er det både nye og gamle varer - og nå er også Salige Lavendel varer å finne i butikken. De har bl. annet tatt inn en del av de populære botaniske trykkene, så løp og kjøp =)

De har en koselig blogg som du finner her. Og akkurat nå er det en giveaway der med en superflott stor pute. Den vil jeg egentlig gjerne vinne selv, så jeg håper ikke du leser dette...hehe.
Se på de lekre lekre skålene ovenfor!! Ja takk til alle sammen.
Anbefaler absolutt en tur innom Zanz! Har du kanskje vært der allerede??
Ha en super fredags kveld!


torsdag 3. november 2011

Har du vært på "Den grønne baljen"?

Nå er det Salige Lavendel varer i butikken med det hyggelige navnet "Den grønne baljen"!
Har du vært der? Jeg har ikke vært der...enda, men håper å besøke dem neste gang jeg er hos min kjære bestemor i Bergen. Bildene taler vel for seg, det ser ut som det er masse spennende her!! Det er både gamle og nye ting, og hjemmelagede ting også. Jeg tror denne butikken skårer høyt på sjarm-skalaen.

Tipper det er vanskelig å gå ut herfra uten å legge igjen noen lapper...og gøy å komme hjem med one-of-a-kind ting i posen. Både blogg og bloggshop har de også, du finner den her. Ta gjerne turen innom bloggen og hils fra meg =)

Nyt kvelden =)