onsdag 20. juli 2011

10 måter å holde seg kreativ

(Trykk på større bilde)
Det er viktig å holde seg kreativ, det gir livets hverdager ekstra glede!! Liker du disse reglene, kan du snappe bildet og bruke det på din egen blogg =) Eller skrive det ut å henge det på din egen vegg.

Husk min giveaway lenger ned her, vinneren får handle for kr. 250,- i nettbutikken. Vinner kåres i slutten av august.

Nyt kvelden og takk for at du titter innom meg!

lørdag 16. juli 2011

Inspirasjon??


Det er tiden for brylluper, og dette kan kanskje være en liten gave ide?? (klikk på større bilde for å lese teksten på putene) Jeg har laget to puter, det ene med et herlig kjærlighetssitat og det andre med kalenderen for juli og datoen brudeparet gifter seg. Det er et rødt hjerte rundt den 16. som er i dag. Snapp gjerne ideen om du liker den =)

Disse putene er av veldig grovt vevet lin og egner seg egentlig dårlig til strykemerker, men resultatet ble overraskende bra likevel, det er jeg jo glad for! Trykket er nesten smeltet inn i tekstilet. Jeg bruker som regel finere vevet lin eller bomull til strykemerkene, for da smelter det godt inn i tekstilet og det ser ut som det er trykket på og ikke strøket på. Dette er en regel man kan huske når det gjelder strykemerker - jo finere vevet stoffet er , jo penere blir resultatet!

Her skinner solen og det er bare SKJØNT!!! Nyt dagen og takk for at du kom innom meg!

mandag 11. juli 2011

Giveaway =)

Jeg har vært bortreist noen dager og kom hjem igjen i går kveld. Utrolig deilig å reise vekk av og til - og like deilig å komme hjem igjen! Nå er det tid for giveaway her! Denne gangen er premien:
Fritt valg av varer for kr. 250 i nettbutikken.

For å være med på giveawayen må du sette inn bildet under her på bloggen din med link til nettbutikken som er www.saligelavendel.no


Og så må du skrive i kommentarfeltet når du har gjort det. Blir du med? Jeg sier tusen takk på forhånd til alle som blir med, og jeg kommer til å lage noen trøstepremier også =)

I dag skinner solen og jeg skal nyte dagen og bruke tid sammen med min kjære. Håper solen skinner hos deg også!!

fredag 1. juli 2011

Lukas og baljen

Som dere kanskje leste i forrige innlegg passer jeg den lille Chihuahua valpen til tantebarnet mitt, det betyr at det blir litt valpebilder her =) Jeg har hver sommer en stor balje med vann stående til den lille hunden min og til Pus. Lille Lukas har også oppdaget baljen og synes det er kjempespennende. Det ligger noen steiner i bunnen av den til pynt, og han stikker labbene og nesten hele hodet oppi for å få tak i steinene. Han er en modig liten tass!!
Noen Violer flyter også rundt til pynt. Det vil si FLØT, i fortid...Lukas oppdaget Violene og...

VIPS, snappet han dem opp av vannet -

og tygde dem istykker. En etter en!

Umulig å kjefte på han, han er så nusselig at han er til å spise opp!! Men jeg tror jeg venter med violpynten i vannet til jeg ikke passer han mer... Min egen lille hund og Pus forstår nemlig verdien av visuell vannpynt og slikker høflig rundt violene!